Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A grupacija je inace na posten nacin dosla do pomenutih hotela! M.r.s!
@fbUser1569706427 Glavni gosti Naser Keljemendi i Semir Ceric Koke 👌
Evo suze nam niz leđa idu što će zatvorit. Obezbijedili su i praunuke. Šteta samo radnih mjesta.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Znači kompletni troškovi drugom a prihodi meni...Dobro zamišljeno...
Koji prihodi? Od koga? Vidiš da sve zjapi prazno...
To mi je fascinantno kod ovih “renomiranih” hotela.. gleda kako marku da ne plati poreza na milione silne i sad kuka sto su ih prvi mjesec dana zatvorili i hoce neke milione kao naknadu.. ne mozes biti i renomiran i propasti za mjesec, ali nikako..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije mi zao ove mafije, koja je inace prva otpustila sve radnike i poslala ih na biro. Zao mi je upravo tih jadnih radnika koji su se nasli bukvalno nigdje nakon pocetka pandemije. Uzasna situacija koja ce se itekako odraziti na sve nas, vec znatno manje para cirkulise u BiH. Ali Bosnjo nece mrdnut klincem sve dok se ne osjeti direktno ugrozenim. Nas je problem oduvijek bio sto ne vidimo dalje od nosa...
niste vala ni radili nikad. mislim radilo se ali radnici nisu placeni bili
Ne budite supci odvezite kesu
Nisam budalastiji narod nigdje vidio na svijetu. Cuj komentara poput "suze mi niz ledja". Ovakvi giganti cine Bosansku privredu mamlazi jedni. Kad ovi tonu, tonemo svi. Jao majko bolesnog naroda!!!
Vratite ljudimazaradjene plate Bajrovicu i Muhamede Mahmutovicu pa se onda nadajte da ce te proradiri a ne na jadnim radnicima da se bogatite
Koliko ste poreza plaćali dok ste milione prihodovali, žali Bože radnika samo i crkavice koju ste davali. mrš
Država da radnicima daje plate i uplaćuje doprinose. Pa treba nešto i gazdi da uplati, vidite li da čovjek nema ni za režije. Skapaće jadan.
Inače " grupacija Bajrovic" je jako skromnih apetita i afiniteta . E moj rale ..U životu se sve vrati kao bumerang...👌👍👍❗Ne želim nikome zlo , ali sve se vraća sve se plaća ⁉ IMA BOGA👌👍👍💪❤❗
Ne volim i ne branim ove novokomponovane kapitaliste, ali stvarno ova drzava nista ne radi da se pomogne privredi, a posebno turizmu.
Zivim cetri godine bez ikakvih primanja ovi zapomagali i treba sve zatvoriti treba ovaj narod u cijeloj bosni dovesti do gladi jedino tako cemo se probuditi i smaknuti ovakvu vlast koja se nikako ne bori za drzavu
Jake grupacije.
Sandžo nek zatvori!
hahaaahahaha, pored tolikih silnih privrednika i proizvodne industije, ONI (koji su ovo sve pokrali) zahtjevaju All-inclusive za hotele od drzave???
Šta će, jadni? Da imaju papirne maramice možda bih im udijelio 2 KM pomoći.
E nekako mi zao ovih vlasnika.Al pravo u p.m. ...Ono kada ne osiguravas radnike,pa dodje sejtan po svoje.