Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi koji zele uspijeh i napredak u svom biznisu iskoristit ce ovu sansu!
Odlična prilika za svakog ko ima projekat, a prije svega ko ima želju da radi.
zavrsena jos jedna ubleha.. Bosna je potencijal samo takav, sve i svi su potencijali u ovoj lijepoj zemlji punoj najnekulturnije stoke, pardon ljudi..
Da ne postoje crne rupe u svemiru ovo bi bila najveca supljina za koju ja znam. Uvijek isti ljudi iste suplje price bez ikakve veze sa realnoscu. Kakve crne prilike u zemlji sa gdje su doprinosi 73%? Jedino sto je novo je da su oformili ekipu za podrsku postanjem ovdje na klixu.
Vidim novi nickovi, frisko prijavljeni na Klix prije dan dva i jedini postovi su hvaljenje ove kvazi VIP bullshit konferencije. Nista momci, operacija PR spin provaljena u ranoj fazi, hajd pa probajte nesto pametnije sljedece godine.
Naš narod u svemu vidi samo crno, a stalno kukaju..ja iz ličnog iskustva od prošle godine znam da je ovaj forum odlična prilika da se porene posao. Umjesto da pišete svakakve gluposti bolje bi vam bilo da se malo informišete.
Pa sto ga ti majstore ne pokrenu sta baljezgas onako. Pokrenes posao otvoris firmu i radis samo da drzavu kad krenes radit za sebe eto inspekcije.
Napokon se nešto pozitivno dešava u našoj privredi zahvaljujući SBF-u i BBI Banci.
Idealna prilika za svakog ko ima dobar projekat.