Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda premoćno! 🤩 Sirotinja se ovdje neće liječiti, a neka postoji neka alternativa državnoj bolnici, pa makar i za imućne.
Ko kaze da se nece liječit. Bolje se liječit privatno nego cekat mjesec pregled. Dabogda ni jedna bolnica nikom ne trebala
Da je kantonalna bolnica u Sarajevu dobra ne bi se Forto, Katica i ekipa liječili vani.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A jest sebi,,ZELENA NEONACISTICKA ARISTOKRACIJA,,napravila da uziva, ali sve ce to opet biti NARODNO,vlasnicima svaka cast ne mislim na njih,nego na njihove budući pacijente
Da uziva u bolnici, pa 🤣
ASA banka kako je preuzela bivsi Sber srozala je kvalitet usluga a cujem i zaposlenim je losije. Supruga imala ASA osiguranje 24 sata osiguranje povreda na poslu nasli zackoljicu kao nije bas na poslu nego 50 metara od radnog mjesta kad se vracala sa posla. Cak kad je trebalo namiriti lijekove kao fotokopije prilozene nisu originali....ukratko smradovi koji uzimaju a kad treba dati nema sanse da se naplatis.
Tu su kupljene diplome pa ti bujrum brate primi tu injekciju.
polako dok vidite ko su doktori...moze bolnica da gori ali ako su doktori losi , bolnica ne valja. Tu sasvim sigurno u pocetku nece biti strucnjaka , vec mladi doktori sa strane koji se tek uce jer svaki nas dobar doktor zna da ce iskustvo steci samo na klinickom a nasi doktori uopste nisu placeni, neto plate sa dezurama su im od 3500 do 5000 ako su sefovi odjela.
Predlažem onu medicinsku sestru (mentor dr Kurjak) za direktora.
Svi se ionako lijece privatno, ne vidim u cemu je problem..
Ako niste bolesni, napravićemo vas bolesnim, samo da nam dođete! 😂😂😂😂😂😂
Bolje da niste "zavirili". Od samog naziva bolnice pa evo i enterijera ne stičem utisak da će se ljudi ovdje liječiti. Samo će služiti za otimačinu love naivnim pacijentima. Već vidim selfije u lobiju bolnice a platio vađenje zuba 250 KM. Ukratko rečeno: zaobići u širokom luku.
Najlakse oprati novac kroz Bolnice I poliklinike
Bezveze izgleda.
sirotinjo crkni!
prvo prevent trovao svojim fabrikama i lomio radnike....pa ih zavio u crno preko banke....pa sad ide da im uzme i zadnji novčić kroz liječenje....savršeni krug....jos samo da preuzme i kakvo pokopno preduzeće.....
Ma bravo ljudi! Odlično!
Ostadosmo i bez ono malo dobrih doktora što su u državnoj radili
Uveliko se stvaraju dvije klase stanovništva kao u feudalnom sistemu kmet i robovlasnik.
ma pisajte po nama ratni profiteri...nemamo mi nista protiv
isto kao i na kosevu hahaha,za 8 godina doticna sve isto preuredila