Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjo ima rezerve plina samo u cijevima dok ne istekne, rezerve nafte samo sto trenutno ima na pumpama, a rezerve hrane samo što se zatekne na rafovima u marketima, a hoće da ratuje. Koji su to mozgovi majko mila.
Šta će ikome rezerve plina, kada se plin koristi isključivo za grijanje u Sarajevu. To je 80% uvoza što ide za BiH
Već viđen beogradski scenarij po II memorandumu SANU-a kao i sa vakcinacijom. Blokiraj rad državnih institucija kako bi predstavio BiH "nemogućom", "nefunkcionalnom", i onda se predstavi kao "prijatelj" koji pomaže "sadakalandu";... Zar nisu naučili lekciju iz prošlosti? Prošli su Cvetković-Mačeci, i Tuđman-Miloševići kroz teža vremena, a da ne prođemo i ovo...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Praviće! kada prva donacija stigne... lapo lapo sa SDA mafijom!
Glup naslov, cuj zasto nemamo skladuste plina, prvo se treba pitati zasto nemamo drzave
Ona americka firma gdje sekretarica ima 1 milion platu, kao i najnizi radnici kupe tanker nafte, i drze ga dok se cijene ne povecaju. Sta to znaci. Sta bi znacilo za nekoga da je prije 8 mjeseci kupio gorivo-dizel po 1.35km i drzao ga do danas i prodao po 2.30km. To znaci da sto je vise kupio i uskladistio kad je bilo jeftino, to veca zarada danas. Na dugotrajni period, izgradnja skladista plina bih direktno BiH dala puno napretku i samostalnosti BiH.
Nema sta nemamo
Šta će nam skladište,za dva tri grada?
Sad ce glavešine reci:Dta ce nam skladiste da neko opušak baci,i odosmo svi u P.M
Koliko bi gubitaka bilo da imamo skladište!?
pa sta ocekivati od notornih glupana koje nam je ober-glupan bake postavio na sve najvaznije funkcije. isto su uradili i sa naftom, prodali jedinu drzavnu naftnu kompaniju preko koje su mogli uticati na cijene nafte i od tada cijene divljaju a da nemaju instrumenta da to obuzdaju.naravno, sda tajkuni imaju monopol u naftnoj industriji pa vam je sve jasnije sta se dogoađa.
Zasto se ne gradi HE Vranduk? Kamen temeljac je postavljen davno, davno!
vise puta..
Za ovo nemoze biti kriv Dodik ovo je kad imas premijere i ministre nesposobne..samo uzimaju platu.Kakva je to drzava kada si premijer i vodi se postupak protiv tebe..
Vlast ne samo da posudjuje, nego ta komsinica uzima i krade iz ociju. Izmisljaju namete, poreze, takse, akcize, gomilu toga im se slijeva , a ne vracaju nista gradjanima kao servis ili uslugu, nego krshe na sebe. Ne da ispijaju kafe, nego se jede kavijar i pije dzin...
Mi smo glup narod. Nama je samo bitno jesi li Musliman , Hrvat ili Srbin...
Kriminalna vlast nas konstantno ponizava, prvo vakcine od srbije, sad plin, fujjj, zbog novalica i dzindica kriminalaca umjesto da ih se toljagama istjera sa pozicija
Dvije trećine hercegovačkog krša zjapi prazno, pa majmuni mogli ste deset solarnih elektrana i stotine vjetroelektrana izgraditi povoljnim kreditima koje bi isplatile te iste elektrane!!!!!!!!!
Bolan ne bio, za HE Vranduk je kamen temeljac polozen davno, davno. Slikali se i tako je izgradnja i zavrsena.
zato sto ovom drzavom 25 godina upravlja SDA koja je unistila.i pokrala ono sto.agresor nije tokom rata
Radnicima i običnom narodu ce biti zabranjen bilo kakav luksuz,cigarete,automobili,vlastiti stan,meso,šećer ulje,djeca,godišnji odmor,......samo hljeb i voda a sve ostalo ce biti privilegija ratnih profiteria,političara, hodža,popova i pjevaca
Iznova i iznova isto pitanje. JEL NAS STID