Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci da i tako mogu opstati - sa tim cijenama.. moguce je znaci sniziti cijene goriva
@sheker Da su to normalne cijene, držao bi ih na svakoj benzinskoj. Na ostalima su mu cijene kao kod drugih, a ovo je dobra reklama, makar i na nuli bio.
@sh6eker ako nije inat
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Tako je umogućnosti.
A Hifa ko da wisky toci...najskuplja
Vjerovatno je kvalitetno😄
Kako li ovaj uspjeva, kad se drugi toliko pate i jedva kraj sa krajem sastavljaju? Nazalost nece predugo. Prejak je nafti lobi.
Zasto ne posalju inspekcije na ovakve pumpe - bog zna sta oni prodaju za 1,75...
Najveći lobi imaju Petrol i Gazprom, oni diktiraju cijenu goriva a svi drugi kupuju od njih. Ovo što radi Slavuljica nije mjerodavno jer ovo radi samo zbog konkurencije koja mu je preko ceste. Radi na nuli. Sačekajmo da vidimo koliko će dana biti ova cijena.
Kad bi država sjahala sa akciza na naftne derivate moglo bi bit jeftinije, jer od ukupne cijene 50-60% ide na akcize. ovo se samo vlasnici benziskih pumpi odriču marže.
Mene nervira samo to što kada čuju na dnevniku da je cijena barela skočila sa 50 na 60 dolara danas, odma sutra za fening ili dva kod nas skuplji dizel. Eto to samo. A o akcizama ne bih, postoje akcize za puteve, autoputeve.. uvedite i akcize za zaustavnu traku na autoputu, rasvjetna tijela i akcize za trotoare
u Federaciji 2.36
Kupovna cijena goriva je 0,5 € po 1l .
2012 na 2013. godinu..kad je barel bio 140 dolara, kod nas je islo na 2.5km..sad kad je barel 40 dolara, kod nas je 2,30km...zamislite sad da skoci barel na 140 dolara....
Kad je cijena kao sad skupo, kad covjek spusti na neku prihvatljivu normalnu cijenu odmah je lopov sipa vodu itd. Nije se rodio ko je narodu ugodio🚘🚘🚘
po kojoj logici ambasade Sipaju gorivo po jednu KM. bez poreza i akciza i opet pumpadžija ima zaradu
Samo nas derite kad smo ovce!
20% vode;)
@Belko89 nista nije bolje ni ovo od 2.35 ali to ces znati kad natocis rezervoar negdje vani.
Cijena je takva zato što u toj vodi koja se prodaje kao gorivo,najvjerovatnije i ima ponešto goriva,u kojem procentu to treba da ustanovi inspekcija.
Mogu oni jos spustiti cijene, oni marzu uzimaju 40% to ne rade ni u njemackoj.