Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rastu jer prate ostale katastrofe koje će.uskoro uništiti sviejt. Klime poplave zemljotresi pandemije lutove parade ratovi sad još poskupljenja.
Bog će potopom uništiti babilonsku Srbiju zbog razvrata. Rijeke Dunav i Sava će uništiti sve što im se nalazi na slivu. Onda će svevišnji Bog razornim zemljotresima uništiti Purgeraj i Kamenjar zbog bogohulništva. Bog trenutno Bosnu iskušava poplavama, da im pokaže kojih se mjesta trebaju kloniti kada dođe poplava. Svi koji su slijepi na ove znakove će skupo platiti glavom.
Sad je rat sa puljkom I razni covidi
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne kontam zasto bi kod nas u BIH struja trebala poskupiti, Aluminij koji je trosio 30% ne radi, odselilo se 10% stanovnistva u zanje dvije godine… najveci potrosac nam je tramvaj u Sarajevu..a ako se cijene formiraju orema trzistu?!… onda zašto uopšte pravimo bilo kakve elektrane?!?!
Ovaj Žiško, kao i dr. Kušljugić, su odavno kupljeni iz EU fondova. Oni traže da preko noći ugasimo termoelektrane i prikačimo se na tzv. zelenu energiju. Mi ni do 2040. nećemo postići samodovoljnost zelenom energijom. Godinama sam lično želio graditi sunčane panele na vikendici. Distributer opreme mi je plastično objasnio da se u Bosni (ne i Hercegovini) ne može grijati na panele, može se samo smanjiti potrošnja struje iz mreže.
U Željeznicu se izljeva topla voda 58 stepeni C. Rimljani prije dvije hiljade godina kuće grijali na nju na Ilidži mi još nismo skontali da se čitav grad Sarajevo se može grijati na geotermalnu energiju. Energoinvest i Unioninvest bili svjetski igrači prije rata sada je Energoinvestu plafon da trguje plinom iz Rusije.
mHE se isplate samo vlasnicima mHE
Sarajevo pod hitno prebaciti na geotermalnu energiju. Cijena struje se kreće prema cijenama na svjetskom tržištu dakle isplati se jedino ako je proizvodiš sam - cijena plina prati. Pored toga imamo akcize na struju. Geotermalna energija je jedino riješenje.
Struja uopste nije skupa i nista nije skupo ko nas zastupa...nemaju odakle pare uzimat i hajmo od naroda harac uzimat... Kolike su plate u elektroprivredi.. A o Dzindiću ministru da ne pricamo...
Glupi Bošnjo ne da da se grade mHE,a hoće jeftinu struju,treba ju poskupiti 100%
Prije 4 mjeseca kupio bocu plina za 18km, super!!! Jucer eno 28km ista boca.
Ovo je: "Mac peke,.... pisssss jbla mater"
A šta je sa bigtoinom znal' se???
Sarajevo: gas, uopšte, tačno, tačka, februar, fudbal, preduzeće, ajkulaaahahahahaha
Đe to rasu cijene gasa i električne energije ? Meni prvi glas ! Kod nas u Srbiji poskupilo samo gorivo .
Svi ćemo završiti na ćumuru i drvima.
Dajete naše rijeke Austriji, da prave centrale na njima, a nikakve koristi nemamo. Mi im plaćamo održavanje, plus kupujemo tu istu struju od njih! Poskupite je, svakako će neko brzo ugasit svjetlo u Bosni i Hercegovini. Ovo što je ostalo "starci" i uhljebi. Na*ebem vam se mile majke.
E, to je to, sto je najcudnovatije, kume: Nisu Srbi! Kao da je Srba nestalo u Srbiji, pa neko drugi nad njom...Pobice se kume proto, strasno Rusi sa Talijanima. Vidim puno to polje izgorjelih ladja spaljenih krila, i zivih ljudi u plamenu, jos vise izgorjelih, pa se kume, smanjili ko djeca! Prota skinuo citu i krsti se. I Mitar skinuo celepus
A šljiva a šljiva, šta dalje, šljivu su izbacili iz proročanstva a orginalni zapis sakriven, neki kažu zabetoniran u temeljima neki kažu u nekom manastiru skriven. Zašto ga sakriše razlog je zbog proročanstva nestanka Srba.