Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo na izgradnji autoputa se troše ogromne količine čelika za mostove, tunele itd. Visokogradnja također. Kako može čelik iz Kine biti jeftiniji nego iz Zenice?
uvozimo celik a ovamo mital obustavlja rad uvozimo celik a fadil novalic zajedno sa svojim kriminalcima iz sda otjerao zeljezaru Zenica pod stecaj uvozimo celik uvozimo nesigurnu robu jer je sda zajedno sa hdz-om i snsd-om unistila sve dobro sto se moglo unistiti otjerajmo pve tri govnarske stranke zajedno sa njihovim liderima i dupeliscima u zaborav tek tad cemo i procvjetati i biti uspjesni u svemu
A STA JE SA ZASTITOM I KRADJOM OD RESPIRATORA
ruski ljekovi , celik svakakvih kvaliteta, ....rat smo prezivjeli ali SDA i dinastiju Izetbegovic daj Boze da cemo
To necemo. Kako se odnose bicemo Palestina. Kad tad. Bjezi dok je vrijeme.