Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
momce makedonce
Da ti doletam draga do krevetot ? Da doletam pobrzo.
A da ubacite još i Prištinu!
To će Tači pokrenuti :D
Ma Zoran je Tito!
nećeš moj zaevu, duško, mile, kolinda... američka ekipa... do veka, čim se makedonci, crnogorci, hrvati... probude in organizuju u partizanske jedinice ...tada će i tunjini bošnjaci navući gače, jer ne vide da su goli
@kupo srpce taj film ste jednom gledali i necete nikad vise, s vama se ni crna gora nebi vise ujedinila a kamo li bilo ko iz regiona
jupi, volim makedoniju
@Elaa 2 puta. isla bih opet,al ne mogu da nadjem raje koja bi isla
To jos ubaci Tiranu i Siptari imaju uvezanu rutu
Evo ti bombona siso jedna siši
nemaju nijedan avion kao i Bosnje, Montenegrini u bankrotu a hoce liniju.Sirotinjo i bogu si teska
@RepublikaBosna kad bolje razmislim ti letovi jedino mogu da se realizuju kamionima, udje putnik u avion, avion na sleper pa pravac Skoplje sa kratkim zaustavljanjem u Podgorici :-))
@MileDodik dok na tzv banjaluckom aerodromu samo ptice lete, federalni aerodromi po 40-50 letova svakodnevno, priceless
Zagreb je najbolji
"On se složio da dvije zemlje nemaju otvorena pitanja i da rade na daljem razvoju odnosa" ... Tako to rade prijateljske drzave.
dragi putnici zaustavit cemo se iznad podgorice da pokupimo putnike
Bujrum brate, prijatelji su nam dobrodosli :)
Odlican prijedlog, sa zaustavljanjem u Pristini!
slab će tu biti promet