Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fino procitati. Sretno u daljem radu.
odličan sirček!
@mikisda ne, bitno je da je dobar
Ne moze bit bolji od Mizo sira hahahhaahah
Cudi me da nema reakcija tipa : Sir Trapist je Srpski, nikakav katolicki svestenici itd. Vidis kako lijepo kad srbi imaju posla odmah maje kokardanja i genocida
dobar sir, meni bolji od livanjskog,..samo ga slabo ima u federaciji, bar nisam primjetio
Najjbolji sir na dunjalucini ovoj
Otkrio im danas tajnu i odma me banovase, al eto u novom ruhu i ponovo u akciji :)
Meni je Livanjski zakon. Redovno mi covjek (bavi se transportom) doveze u Oslo. Jedem zuti sir kao lud, a volim i onaj nas Hercegovacki iz mijeha i travnicki mladi. Sjenicki nije los.
Gdje se prodaje ? Nikad nisam naletio na njega
Trebam odgovor a ne pluseve i minuse
@Nokian808 Hvala
dobar sir,, bravooo
"generator koji umjetno gnojivo pretvara u struju koju koriste za potrebe svoje ne tako male poljoprivredne zajednice." A sto spaljuju UMJETNO gnojivo?
Koja igra rijeci. Prije 11 godina osnovao firmu a vec stoljece cijelo tradicija.. Moj paša,tvoj sir ima tradiciju 11 godina i nista vise. To sto su prije franjevci radili,drugi su par opanaka.
totalno drugi par
@BesposlicarKojiRadi Nisu franjevci vec trapisti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ekstra dobar sir!