Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu dali na kafu pa ih vratili inace bi prosli
Morat ćemo na kivi dijetu🤪🤪
Nije dao pare
Problem je sto prijevoznici ne dostave prave termoobradjene palete koje kostaju 24 eura pa izvoznik kako bi izbjegao dodatni trošak a na nagovor kupca teret tovari na tvz americkim paletama. Umjesto da vrse detaljne analize svih prehrambenih uvoznih proizvoda narucito riblje konzerve i kineske smrznute riblje proizvode koji su vjerovatno toksični, oni se uhvatili puke formalnosti.
Ovimse probudili i počeli izgleda radit nešto...
Kap u moru neispravne robe koja udje u BiH.
Nek se i na nasoj granici nesto zaustavilo i vratilo, obicno sve smece svijeta zavrsi kod nas na policama i jos sve to smece masno i platimo, jer su nas ogranicili i navikli
Eh, da je samo kivi.