Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje su spiskove tih ljudi koje će zaposliti.Jeli Efendic dobio spisak iz baze.Sramotno.
Efendic i radi nesto,al odkud ovaj mali Lagumdzija?
..."načelnik efendić", "direktor kamočaji"...ovo ko "bolji život", još samo fali jataganac i lidija vukićević.
Ovo je novac koji izdvaja zavod, a ne gosp. Efendić. Ovo nije nista novo, to je izvodljivo i u ostalim opstinama. Kupuju glasove preko drzavnih para.
...novac izdvajaju zaposleni. zavod nebi umio sebi ni za kifle zaradit. sa sve onim trebicama tamo što ni danas ne znaju jesul pošle il došle.
Pare za prekvalifikaciju obrazovanjem će Kamčaj iz SDPa podijeliti sa istim onim nastavnici koji su obrazovali nezapolene !! A onda će ih ako bogda obrazovat i treći put !