Komentari (200)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi predsjednici parlamentarnih stranaka u BiH treba da podnesu ostavke jer se stanovništvo BiH vakciniše u Srbiji. Sram vas bilo nesposobnjakovići!!!
Nema od te ljubavi nista, njima je vjera, Bog i narod sve. Ne mozes nikom nista rec, sami smo krivi. Narod 30godina jedno te isto bira
@Bosniankingdom19 Znam da nema od toga ništa, mi smo krivi što glasamo za nesposobne političare i nasijedamo na jeftini populizam dok nam isti uništavaju državu. "Probosanske" stranke su dopustile da Klix koristi vakcinaciju u Srbiji kao motiv za brisanje granica i neke nove srboslavije. Sramota!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A Beograd je uvijek bio metropola. I još jednom hvala ti Beograde hahhahaahah dokle smo odbacili hebo me onaj ko me natjera da glasam na referendumu.
Stoko npismena i glupa otišli ste dželatima da vam ubrizgavaju šta hoće umjeato da ste smijenili nesposobnu vlast.gledam onog nekog kretena koji je dao izjavu z televiziju.,pa Bože koja stoka.
Necuu kad bi umro od korone,samo u svojoj zemlji cu je dobiti,.......ili necu
Pasti nisko i biti bez imalo casti je danas lako .. osobito kod bosnjaka.. ima i Ante iz Makarske i njega ubacise da poboljsa multietnicnost a on me isto vise iznenadio .. kod bosnjaka vise nema iznenadjenja ..
Hvala Zeljko, hvala Bake. Odlicno odohrano. Ovo je nize od prosenja. Kazes svojom gradjanina idi u zemlju koja te je napala i pobila i vakcinise se. I onda kazu da je neko drugi izdajnik. Sagnite se Vucicu.
Sputnjik mubarek olsun rece Haris Hasimoto Zahiragic , debeli vo.
Bravo robovi, sad više nema povratka. Bez ispaljenog metka izvršili samoubistvo.
Bosanski narod nije drugacije ni zasluzio. 25 godine na izborima dajemo glasove kriminalcima koji nas kradu i ismijavaju. Hocete li ovo zapamtiti ili cete zaboraviti do sljedecih izbora?
Željko Komšić če Vam objasniti sve zavjere,urote i jeftine političke trgovine🤣😂🤣ali samo to,vakcina jok,ideja jok,djela jok,samo zadržati postoječe stanje
Vakcina placena i djeli se bosancima dzaba.? Pa naravno jer joj je istekao rok i ampule koje se izbade iz zamrzivaca moraju dostici efektivnu temperaturu i biti koristene.. ostatak se ne smije ponovo zamrzavati.. da se ne bacaju daj bosancima njima sve pase, a politicki “dobrosusjedski” odnosi se glade i destilovanom vodom u sprici..
@rokim ... Niko ih nije za ruku vukao.
Kome se gadi "ćetnićka,genocidna,indijska" vakcina nek čeka patriotsku!!!Ovo malo donacija od braće i prijatelja počelo dolaziti tek kad ih je Srbija postidjela!!
И треба. Подржавам ову одлуку владе. Ако код нас у Србији има толико људи испраних мозгова који одбијају да приме вакцине, боље је да их поклонимо свакоме од комшија које их желе, него да им истекне рок трајања и буду бачене.
Šta vam je ljudi u Srbiji narod neće da se vakciniše otuda se pojavo višak vakcina pa su počeli da djele ko god hoće da se vakciniše iz susjednih država da bi ispali kao dobrice tako će biti i kod nas uskoro živi bili pa vidjeli u svakom slučaju hvala Srbiji za ove iz BiH koji hoće da se vakcinišu
A ko nas sprečava da bacimo vakcine kada im istekne rok ?
glupsoni, umirat ce te od obicne prehlade poslije ovoga
E svakako su nas politicari ponizavali, al ovo je za staviti prst na celo i zamisiti se... Kako dalje? Mi nismo na dnu, dno je visoko iznad nas... Dozivjeli smo sunovrat svega, etike, morala, poremecene su vrijednosti, da li je ovo iko u proslosti dozivio, da uzmemo urnek kako se izvukao...
to je to dodaj jos cca 10000 koji zele vakcinu,ovdje ce da padne i swab i novo normalno