Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bih treba što prije podijeliti.
Kako je povećan deficit kada je rast izvoza bio veći od rasta uvoza za 5 % ?
povećan izvoz i uvoz --------------------------------- NARAVNO TRGOVINSKI DEFICIT (MINUS U RAZMJENI SA SVIJETOM) JE VJEROVATNO I VECI, STO JE ODLIKA SIROMASNIH ZEMALJA! ONE BOGATE IMAJU TRGOVINSKI PLUS ILI SUFICIT. HAJDE RAZUMIJEM STO SE VW UVOZI IZ NJEMACKE, ALI STA SE TO MOZE UVOZITI IZ SRBIJE I HRVATSKE CEGA NEMA U RECIMO ZAPADNOJ EU JOS BOLJEG 100 PUTA?
Posmatrano po zemljama porijekla uvoza, u BiH je u prvom kvartalu 2017. najviše je uvoženo iz: Njemačke (11,86 posto), Italije (11,13 ), SRBIJE (10,97), HRVATSKE (10,05), ------------------------------------------- PA STA SE UVOZI IT SRBIJE I HRVATSKE? LOPOVE, KRIMINALCE, MAFIJU, SVERCANU ROBU ITD?
Farmerke iz Novog Pazara. A hrvatska Dorina je jedno 3468 puta bolja od Milke.
agagaaa
Izvoz treba da omogući dragi Bog a uvoz lobiji SDA HDZ i SNSDa. Ni BOg protiv njih nema nikakvih šansi, tako da su bespredmetna ova naklapnja i prognoze o konačnom ishodu !