Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramotno je što u Sarajevu nema ambasade Kosova. Trebali smo biti prvi u liniji da ih priznamo, a naši beskičmenjaci u vladi se iza drugog entiteta skrivaju pa ne priznaju
Vaterpoljistima zabraniti ulazak u BiH. Takodje zabraniti uvou od vaterpoljista-
2 prosjaka najavljuju saradnju http://www.info-ks.net/clanak.php?id=25157&fb=1
nažalost taoci smo primitivne politike naroda iz genocidne tvorevine u BiH
Je moguce da se servi iz srbije nista vise ne pitaju,Kosovo Republjik. Sjecam se kad je siptar u Wasingtonu 1999 g,pjevao Klintonu,vaj'vaj'vaj...drzavu mi daj.!
od viza najvise koristi imaju dikani i ostali a mi nemozemo ni pastetu prodat na kosovu, znaju to dodik i vucic zato su vize tu.
Sa siptarima ni vazduh necemo razmjenjivati,a kamoli nesto drugo.Ako je Vucic pic.keet...na dodik nije.Smradovi arbanaski neka ostanu u toj za sada radioaktivnoj rupi,do kanacnog istrebljenja.
Sa siptarima nikakav kontakt,po cijenu bijede i gladi.Nadam se da ce ih svako zlo snaci,iskreno.A vi bez nase volje,nista ne mozete,turculadijo.
Kosovo je nase najvaznije trziste u regiji, godinama smo sa njima imali ogroman suficit i odlicno poslovali. Oni vole nase proizvode, i uvijek su bili zadovoljni sve dok srpski politicari nisu sve blokirali naravno na stetu svih gradjana i drzave BiH. BiH treba raditi na tome da prizna Kosovo kao drzavu, i prijateljskim i bratskim vezama sa narodima drzave Kosovo.
svasta cemo docekati, al da bih prizna kosovo i palestinu, e, taj film necemo gledati
na kraju, dobro ispade sto zaglavismo u bih
smrt vizama, sloboda narodu