Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je po naški, to jest spravljano po podrumima i bez kontrola nadležnih inspekcija i ovjerenih papira u nadležnim institucijama, jer preporučuju, ne kupujte iz gepeka, onda naravno da ostaje sumnja u ispravnost proizvoda.
Njam njam pekmez, med.... haha ima li potrebe za nabrajanjem vise. Svakako podrzati domacu proizvodnju, domace je najbolje. :-) Uz to oslobodjeno raznoraznih otrova, sta vise pozeljeti. :D
obavezno podrzati !!!
Imal halve
Ako nista bar nam je Bog dao da smo bogata zemlja sumama, vodama pa tako imamo i voca. Bar znas da je sve prirodno nema nikakvih dodataka. Rado bih kupio nesto.
Cak ni 1946 politika i mediji ovakve poteze nisu glorifikovali niti u najnerazvijenijim dijelovima nove Jugoslavije.
pekmez i med , nema nista zdravije !
rakija!!!
Nista to drug,meda samog,pa ces vidjeti kako ces ojacati
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dzem bez secera skuplji dva puta nego sa secerom...??? To naplacuju sto ga ne stave ili sto ga vade iz gotovoga proizvoda...za Bestilj uredu ali za ove ostale nema smisla...
...očekivam gromoglasnu podršku naših bingo fanova. i podugačak red ispred svakog štanda. bez pitanja za cijenu.