Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar nije u genocidki i kod Dudka i Zeljka sve MED I MLEKO !?
Dodik sere da su oni vazda u plusu i da im je stanje odlicno, laze sebe i narod, a glupani mu vjeruju.
Opet podmetanje muslimana iz Federacije, i opet pokušaj destabilizacije vlasti u tzv.rs !? Bitno je da Željka "tvrdi" da se sastala sa Trumpovim savjetnicima.... Sad se očekuje ekonomski bbuummm !!
@Dragoon Od takvih očekivati nešto pametno i argumentovano da kažu, graniči sa paranormalnim...Riječnik, a i IQ ti je nivoa kamen živac, predpostavljam da si Milin pulen, dalje nisi mogao dobaciti....
Zato je Zeljko isao do Murike, da predstavi srBski nacionalni interes i zajednistvo, a ti Darko jedi kobasice i pij punomasno kozije mlijeko i pljuj po ostatku drzavr.
Bitno je da se deficit dešava u razmeni sa Srbijom i Rusijom!
ma nije to ništa , šta je 680M za ovako razvijenu državu !!?
Ne sikirajte se braco, eno Mr. Cvijanovic oblijece oko Trampa, predvidjam vam procvat ekonomije a i mi cemo ucit od vas..... ok, necu vise. #peace
I ovo mi je neka vijest? Za ekonomiju je potrebna pamet a opće je poznato da su Đikani uspješni samo u postavljanju barikada i granatiranju gradova sa sigurne udaljenosti od po nekoliko kilometara. hahahahahhahahahhaa. ahahahahahaaaaaaahaaaaaaaaa Pozdrav/selam iz SLOBODNOG Sarajeva
Pokrivenost uvoza izvozom u Federaciji je oko 60%, dok je u RS 72%. Ako su oni bolji od nas a nemaju pamet, kakvi smo onda mi?
@zgembou hajde da se ne 'gadjamo' samo procentima, dajte podatke u absolutnim iznosima... ulozio na kladionici 1KM dobio 2KM, povrat na investiciju 100%, vaouu.. na kraju dobio 1 KM
Ništa novo na području najveće masovne grobnice u Evropi poznarije kao entitet rs. Pozdrav/selam iz SLOBODNOG Sarajeva
Mnogo bitno
dzabe vam ove negativne i lazljive vijesti prema rs....prosli mjesec penzije povecane...sledeci mjesec se povecavaju plate...mozete samo da kmecite i da grizete svoja muda....a mozete i vi da povecate plate i penzije...nije nikakav problem...srbi nece biti ljubomorni...:)
@HotKandilo ...zasto hrvatska drzavna tv sarajevo naziva kurdski grad na sjeveru iraka?....jel to neka poruka bosnjacima ili je zbog arhitekture i izgleda gradjana sarajeva?
Lažu , Allaha mi , Željka rekla da su prvi u Evropi