Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga to interesuje?sutite i trpite, sami ste trazili.
prvo im daju 30 KM pa nakon slikanja na "posten" nacin otmu :D
Lijepo je vidjeti kada se sve strane nacionalne slažu, jedino je šteta to što se slažu iskljućivo kada treba kažnjavati potrošaće......
ovi iz RS-a kolika su bijeda jedva sastavljaju kraj s krajem jos ni na sta ne placaju porez a uzimaju drzavne pare pocrkali od gladi da bog da svi
Uh, pardon, imate: puca se po Sarajevu!
pa sta pucaju se kriminalci kao i svugdje u svijetu i Sarajevo nije cijela federacija ima tu jos dosta gradova dok je kod vas Banjaluka jedini sve ostalo zesce vukojebine odakle raja bjezi glavom bez obzira.
opet prčkate po RS-??? Izgleda nemate ništa pametnije objaviti ni iz federacije?!
Pa kad je čitava RS kao neki zološki vrt
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Snizite svojim radnicima plate pa ste onda na istom!
Ovo su super vijesti! Hem ih snsd-ovci sa dudukom na celu j.b.e u s.p.k, a drugo firme narocito strane ce se pitat hoceli dalje u GT poslovat ili pogon prebacit u veci blentitet. Nadam se da ce opcine Sanski Most, Bosanska Krupa, Brcko, Odzak... od ovoga profitirat!
Ti si pukotina zestoka. I kada se sprovede poskupljenje struje u Republici Srpskoj, opet ce cijene biti manje nego u Federaciji. A nema te firme koja trosi desetine miliona maraka struje da bi se isplatilo izmjestati pogone. To sto ti razmisljas u pravcu da bude gore govori o tebi.
Nemojte da vas ko čuje dok protestvujete, možete dobiti po bubrezima od čuvara reda i poretka :D