Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lopove
Država uzme 58,2 miliona od poreskih obveznika i firmi koje rade, izvoze i zapošljavaju. Od toga se 20 miliona potroši na administraciju, 30 miliona se dodijeli podobnim, 8 miliona se izvuče kroz uvećane cijene onog što se kupuje od tih sredstava, a 0.2 miliona dobije pravi poljoprivrednih. Oni koji plaćaju poreze mole Vladu da više ništa ne stimulira, a mogu uzeti i trajni plaćeni odmor, manja će šteta biti :)
200.000 poljoprivrednicima,ostalo ce se rastaliti politicari
Od iduće godine dati poticaje samo za Afričku Šljivu.
Samo jos na celo postaviti nekadasnjeg direktora Razvojne banke Ramiza Dzaferovica(SDA kadra) koji je u predratnom sistemu zbog pronevjera docekao rat u KPD Zenica
Taj keš će nestat dok se okreneš...
Poljoprivrednici te pare očima vidjeti neće,nažalost.