Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zna se kome ta pomic ide Stranackim Tajkunima !
Ako je u 2020 bio 62mil kako je ovaj najveci?Nemojte vridjati intel.samo ste 7mil.izdvojili iz budzeta za pomoc privredi(pandemija)ostala sredstva cekate od FBiH.i kredita.Najvise vas interesuju ind.zone i djeljenje opstinama.Budzet je 29.7mil,a sve ostalo krediti ili cekanje FBiH. Sve vam ovo pise u budzetu treba malo citati.
Botovi: "Pocnite da radite vec nestooo" Nova Vlada:
Kad ce biti istrazen kriminal u ZOI? Koja skola fudbala zavalila preduzece i jos zele da preko preuvelicanog namjestenog dogovora kompenziraju dug putem polovnog balona? Lako je bit uspjesan valtere na racun imovine tudje...igrate se s narodnom imovinom kao da je vasa.
Kako bosnji da ne smeta katolik i pravoslavac... Kad mu nije dobar ni sunarodnjak iz Maglaja... Jesu nas Bake i Sejdo izdresirali da lajemo na sve drugo i drugačije
E da vas vidimo sad. Ovo je ispit poštenja i znanja za novu vladu !
Dosad najveca pomoc, rekordna hvala na tome i nadam se da ce doci do onih koji su najvise pogođeni ovom krizom
@gooUser1608743566 samo se nadaj 🤣🤣🤣 Incko je izrazio nezabrinutost jer se radi o kantonu