Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
👇Biće ovo extra kada se napravi
Radi Federacija a ne KS gdje sve blokiraju.
@Analiticar1992 botu, ovo je najbolja vlada KS od rata, sljedece izbore ce pomesti sve aBd
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Meni je 55. Zdrav sam. Hoću li ikat tu Prvu doživiti
za 500 m ceste koja nista neće riješit 25 000 000 halo
Nastavlja se PRAKSA gradnje cesta i autocesta, po sistemu stranke SDA, max od 3 do 5 km !!! Ovakav način gradnje je NAJSKUPLJI i povezan je sa KORUPCIJOM i OPSTANKOM na vlasti !!!
Za 45 poznati, pa jedno godinu da ih upoznamo, pa dvije za projekat, pa tri za odabir izvodjača, pa jos dvije za kamen temeljac, pa obo pa ono! Dvadeset godina ce proci mi nista vidketi necemo! Al tako je to u metropolama valjda! Sramota!
Realno još dvije godine pa možda krenu radovi ima se vremena do penzije uhljeba
Gdje na ovoj mapi dodje ovaj drugi Fahrin toranj sto planira graditi?
Stubovi nadvožnjaka na Velešićima i sjeverna cijev tunela Ciglane stoje oko 40 godina kao spomenik promašenim investicijama.Koliko ćemo još čekati dase nešto tu uradi?
Čitavu dužinu auto puta Sarajevo S.Brod obmotajte oko Sarajeva i vozajte se.Sram Vas bilo.
@cipiripi2222 Sarajevo-S.Brod? Ne znam je li visok nivo ironije ili nemas pojma kojom trasom ide autoput, a zelis da hejtas Sarajevo.
Ima na YouTube 8 minutni snimak kako će izgledati transverzala i gradski auto put. Prekrasno izgleda čak i svajcarci kažu eh da je nama vako nešto hahahahahhaha
opet ovi isti sto su napravili najbolju makadamsku cestu na svijetu ovu kroz sarajevo i u bif ,,ea,,
Bit ce to super, samo sto mi odtali se vozimo po rupama a pate od akciza koje placamo odose na vase jebene tranferzale i longitudinale, a magisralni putevi skoro makadamski, sve se svodi i vrti oko sarajeva
ZANIMLJIVO Samo tunel dok se iskopa treba skoro sve.rudare prebacit da ga iskopaju. 🤣🤣🔝🇧🇦🇧🇦🇧🇦🔝