Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajd' brate ,4% od nicega je nista ! 🙂
Volim svoju zemlju i vjerujem u njenu bolju buducnost. I ako je napacena, i ako je vecina njenih stanovnika ne voli, ja ne bih mogla nigdje vise zivjeti.
Ovakav pad bi bio razlog za hitno zasedanje nadleznih u svakoj uredjenoj drzavi, u kojoj nadlezni patriotski i aktivno prate i osluskuju sta im se desava sa rezultatima u proizvodnji, jer takvi nadlezni znaju da bez proizvodnje nema napretka i boljitka
Jesi li pročitao da je i u Europi pad od 1.8%? Jesu li počeli zasjedati?
Ma samo da se ocrni. Februar ima 28 dana, januar je imao 31 i naravno da ce sva statistika zabiljeziti pad kada mjesec ima skoro 10% manje dana. Jedina validna usporedba za februar jeste ona u usporedbi sa februarom prosle godine gdje se vidi da je doslo do rata od 6,7%. Ako februar biljezi rast naspram januara to predstavlja odlican rezultat i enorman rast. Naslov je komotno mogao da bude i "Rast prometa industrije od 6,7%!" ali ne, bolje da ocrnimo.
Konačno neko ko razmišlja i čita članak, a ne naslov.
Zahvalit se treba Covicu, Dodiku i Izetbegovicu !!!
Na kraju će im se svi zavaliti gdje treba.
to samo ima u bih..pad proizvodnje i pad industrije a politicari se hvale kako prikupljaju sve vise poreza....:)))
Šarenilo - niti je crno niti bijelo...
al je zato kriminal od strane SDA u porastu, pajel..poooyyy
--- pad industrijske prouzvodnje za 4,3 Hjebo indutrijsku proizvosnju, Penis i bez nje zaposlio 50 000 novih radnika, uz tolike otkaze čovjek marljivo zapošljava, da raste proizvodnja zapsolio bi do izbora 100 000 koliko je BAkir i obećao !! :)))