Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Avioni WizzAira već odavno lete na liniji London-Sarajevo 2x sedmično, ne znam kakva vam je to vijest sad..
Alen Bajic najbolji direktor do sada, konkursi pošteni, sve je do toga kako se uposleni dokaze, infrastruktura nikad bolja...
Ma uvijek oni ovako bilo je jos par kompanija i letova za koje su tvrdili da je dogovoreno pa onda nije dogovoreno standardno +
Nek donesu da bacam eure u fontanu u Rimu. Isto tako jedva cekam da platim picu 30 eura precnika 10 cm
Tuzla aerodrom se hladno zatvorio, a mi Krajisnici jos stvarno vjerujemo da ce Bihac dobiti aerodrom i neke linije
sumnjam
Dajte nam letova za Njemacku J..O vas London i Abu Dhabi daba to naglasavate svake sedmice kad tamo slabo ko leti. Ko vas pozaposljava tu sve takve nesposobne.
Druze Abu Dabi puniji od Centrotransovog busa na relaciji Kakanj Sarajevo 😂😂😂
Najveći kriminalac direktor aerodroma Alan Bajic, fukara kojeg nije imao pas za šta da ujede, sada težak milione. Zaposlio desetine uhljeba bez ikakvih kvakifikacija i znanja i zapošljavava još uvijek pod krinkom poziva na školovanje na apt a već unaprijed se zna ko će dobiti posao. Trenutno na aerodromu preko 200 viška uhljeba, ali taj ne prestaje zapošljavali nove. Od aerodroma napravio trgovački centar. Hoće li iko istražiti kriminalne radnje tog komsicevog kromanjonca
slazem se
Nauči prvo da aerodrom se ne financira iz budžeta, nego se samofinancira, aerodrom zapošljava sezonske radnike i daje šansu ljudima ali bitno je da Bošnjo pametuje iako pojma nema.
Kakva nam korist za London kada 5% gradjana moze otici. Nase minist. vanjskih poslova apsolutno nista ne radi po tom pitanju i dalje smo gradjani treceg reda. Proces dobijanja vize je tako rigorozan i kompleksan, dok ljudi iz HR odu na kafu i vrate se isti dan iz Londona.
Nije rigorozan nego si ti glup decko
Ne kontam. Ja već preko pola godine letim ovom linijom do Londona.
Zasto ste iskoristili politicke igre i sabotirali aeordrom Tuzla,da bi uzeli skoro sve linije za Europu,Sarajevo je uradilo da mi koji zivimo u Tk nemamo ni sada nikavu konekciju sa Europom tj Nemamo autoput,ne mozemo sa vozom da putujemo,evo sada nemamo ni zracni prijevoz,unistene su firme koje su zivile od rentanja kola..
Ovo vec stoji na njihovoj stranici, u sustini niste nista novo napisali. Samo vrtite iste informacije sedmicama
Rim ❤️❤️❤️❤️
Edin Forto ugasio Tuzlanski Aeredrom da bi hajrovao Sarajevski
a predsjednik parlamentarne komisije za saobraćaj je Jasmin Imamović