Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa auto put je kicma jedne ekonomije ali to Fadil Novalic ne konta Metar auto puta nisu napravili
kicma je zeljeznica, ali sta mi znamo sta jw to
Srbija je napravila toliko, ali prije toga 0. Tito sto je izgradio do bg to je to. Bakira mi ne pada na pamet braniti, ali napravilo se 10km u Orasju, a pravi se i oko Zenice. Federacija moze i zasluzuje bolje i vise
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Autoput ključan za rast i nova radna mjesta ???? Gdje Lars-Gunnar Wigemark ŽIVI !!! Niti ima RASTA, niti ima NOVIH radnih mjesta !!! Građani masovno ISELJAVAJU !!!
Bravo za predsjednika Dodika! Jedno priča u javnosti, drugo radi u praksi. Tako se razvija država! Tako se gradi BiH. Samo naprijed ili ti napred. Dodik je veći BH patriota od svih SDA političara zajedno. Nisu njega džabe stranci na vlasti doveli.
Ovog bijelog danskog nazzi vuka su pravoslavci “kupili”
Ma u ovoj nasoj drzavi moze radit ko sta hoce,nigdije nase zastave,sto na kosovu ili u albani ne rade isto,mi slabo bgm volimo svoju drzavu i dozvoljavano im svasta da rade,nemamo nikakvog predstavnika zemlje koji zna da kaze sta je dobro a sta lose....nazalost puno patriota ali na drustvenim mrezama..
Skinite te sakoe usmrdili se na suncu
Ovaj ker fašistički samo sa Dodikom i Čovićem. Još malo pa mu ističe mandat pa da se najede krmetine i naloče brlje.
Jel mu bio u pratnji njegova ljepsa lolovina gejara Peder Majer
sad ce doc dodo i zaustavit gradnju autoputa..
Ta Europa i ostli su napravli Rs da Bosna i Hercegovina nebude Republika.
Prije bih rekao da će novi autoput poslužiti našim uhljebima na vlasti u Srpskoj da operu još koje milionče.Ali yebiga,tako je narod tražio...
Dobar ovaj ambassador ko daje kesh dodje i da vidi kako radovi idu. :)