Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve dok je veci pad uvoza od izvoza, to je za nas pozitivno! A ova ublehaska komora, kojoj je svrha sam sebi I uljebasima, treba je ukinuti. Ako neko zna, neka mi objasni sta je njena funkcija, osim statistike koju radi agencija za statistiku?
Dobra prijateljica mi kaže da u OVOJ komori dijele STIMULACIJE ovi nadrifunkcioneri SEBI i svojim saradnicima NA OVOM SAD STANJU????!!! KATASTROFA i ODRON MORALA i OBRAZA!!! FUJJJJJJJJJJJ!!!!
Добра пријатељица ми каже да у ОВОЈ комори дијеле СТИМУЛАЦИЈЕ ови надрифункционери СЕБИ и својим сарадницима НА ОВОМ САД СТАЊУ????!!! KАТАСТРОФА и ОДРОН МОРАЛА и ОБРАЗА!!! ФУЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈ!!!!
Sta je 5% i 7% u odnosu na to koliko kukakju i koliko je ljudi ostalo bez posla i na to koliko su plate smanjili. Evo meni licno 64%.
UKINUT OVU UBLEHAŠKU KOMORU ALI PODHITNO !!!!!
KOLIKO MI JE POZNATO, OVAJ PRAVOMOĆNO OSUĐENI ČOVIĆEV LOPOV JE VEĆ IZ OVE KOMORE UKRAO I PRONEVJERIO PREKO UBLEHAŠKIH PROJEKATA I NAJMEŠTENIH TENDERA OKO POLA MILIONA KM I NASTAVLJA S KRAĐOM I SAMOPROMOCIJOM. BRAVO BRAVO STRANAČKE SILEDŽIJE, SVAKI POTEZ VAM JE (HDZ-U) ZLATA VRIJEDAN.... KAKVI SMO MI LEVATI JBT..PA SVE GORI OD GOREG....IMA LI JOŠ KOJI BANDIT DA MU DATE KAKVU FUNKCIJU U OVOJ DRŽAVI??
Naopako postavio zastavu BiH,..zna li on da je ''Neum'' i zvjezdice na hipotenuzi i trebaju biti okrenuti ka dole,ka moru,a ne ka nebu.