Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tekstilna , obucarska i turizam su njagore grane u svjetskoj industri .
Svaka grana kad je tanka NEVALJA jer kad sjednes na nju odmah puca. A ipak vecina ljudi kad sjedne i na tanku granu, lisce ne otpadne i to se desava samo kod onih koji su pre-debeli i ne paze na ishranu. Kljucna rijec: GRANA!
Sve za vojne potrebe. Sprema se svjetski rat ljudi. Zapamtite.
Svaka plata ispod 1500KM je mizerija.
A niko neprica da taj LOHN posao donosi Eure ovoj drzavi i to u "zavidno" dobrom iznosu.
A plate izmedju 720 i 850 km a gazde voze auta od najmanje pola miliona km. I to jedno auto. Da ne pricamo o kradji staza, neplacenim vikendom,produzenim satima, teroru na poslu i pitaj boga kakvim jos mutnim poslovima. I onda kazu zasto narod ide vani tamo je jos gore. Nigdje nije savrseno ali ovo kod nas je propast. Od ovog korist imaju samo gazde.
Ma nemaju ni gazde koristi kad im zene otmu novac i odu s drugim. Usuti se i tebi je super sa 720 ili 850km siromahu jer te zena nece ostavit-nema s cim da pobjegne.