Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gradjani ce kilometar autoputa da placaju 3 puta...kroz akcize, preko kredita s kamatom i na kraju preko ubiranja putarina. Cista pljacka u reziji politickih elita.
Sve platili državi a od te države dobili rupe, makadam, ili afsalt tanak od 1cm
nema veze, vozaci i ostatak naroda u BH to vole svakako da budu iskoristavani i da ih se laze , da rintaju dok se elita bogati i daje mrvice kad oni odluce, prema tome ne znam u cemu je problem?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja nisam upalio auto od februara kada su uveli akcize, ko im jbe mtr
Dobrodošli na najbolji seks sajt za Upoznavanje = = > www.Sweetsex.top
A tunel Crnaja na M-17 u istom groznom stanju već 25 godina
A SDA mafija nije napravila ni metra autoputa... hmmm.
I opet ovce glasaju za njih
Pa super, sad ce glavonje na vlasti to izmedju sebe da podjele i da nam se smiju, pa ce potisnut tu cifru sa pricom o rs-u i federaciji i njihovom medjusobnom prepucavanju ko je ciji rat, dejton itd, i tako u krug paradoks drzava.. a ljudi sute i dobro im je.
A izgradili su 5 metara puta
od bijede
Pare su skupljene za bijeli hljeb valja sad svim sda-ovcima platit narednu godinu nerada sto im sleduje kad odu sa vlasti. To su te pare vec unaprijed skupljene za krpljenje ruoa ali budzetskih.
Hvala Bogu ja odoh. Nece vise s mojih ledja nista ubirati. Ko god je pametan otici ce odavde. Pa nek unuci i praunuci politicara vracaju pozajmice od MMF- a.
Gradjani su kroz akcize novac dali za krpljenje budžetskih rupa i sl. a planirane dionice auto-puta će se finanasirati kreditnim sredstvima. Al' neka, serite po sirotinji i dalje, jer smo vas ponovo nagradili kroz izbore.Tako i treba
Haram im bilo i sve i marka
pare idu za vracanje kredita. zar iko ocekuje da se ovo ulozi u puteve?
Barem nam je satisfakcija da onaj lesinar Scepo ce najmanje fajde imati od tih akciza... Da nije bilo njega nebi bilo ni akciza, lijepo su ga iskoristili kao kondom....
Vozači skupili pare, a vlada im ku.ac dala. I nek nas jebbu kad smo glupi
Opet kliksovi nepismeni novinari... ""zaključno sa 31.10.2018. godine". Od kad, od pocetka postojanja bih, od pocetka godine, mejseca, kvartala.... halooooo.....