Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da ste bili u tvornici u wolfsburgu vidjeli bi da tu i nema radnika.. sve roboti i jedan sto nadgleda 😂 lako je njima zatvarat.
Obustavljaju zato sto nema izvoza-uvoza, kome ce prodavati? A ne zato sto su mu radnici zarazeni!
@gurabijaa ili što je im je cilj zaštititi radnike
Pa nema logike bosnji koji se i dalje zajeb... u Italiji jucer umrlo 350 ljudi, u Spaniji 300. Ali nece ovo na bosnju...
Ovolike obustave nemaju logike, ovde se nesto presucuje...
@šnalica S obzirom da ne razumijete osnove ekonomije. Obustavlja se proizvodnja jer nema potražnje - NITKO ne kupuje nova vozila na razini globalnog tržišta; Sljedeće što se dešava - MIS-ovi kao prateće tvrtke većim tvrtkama će zaustaviti rad; slijedi poremećaj na tržištu rada; prelijeva se na građevinu; zatim na financijski sektor (osiguravateljske kuće i banke) - itd.