Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to su Gornji horizonti projektovani 60-tih godina proslog vijeka a zvog pobune naroda nisu ostvareni, ovim ce uništiti vode Hutova, Trebižata, Bune, Bregave....
Ovo treba zaustaviti!!!
ekolozi blokirali vranduk, blokirali blok 7 tuzla. bosanski ortodoksi grade hidroelektrane, dogovorene dvije plinske elektrane sa rusima.bosanski katolici grade vjetroelektrane, fbih placa (standardno). kad stanu sa radom rudnici i titine termoelektrane to ce nam donijeti minimalno 50000 otkaza i manji standard svima. kupovacemo struju po skupim cijenama ako je budemo htjeli imati a moci ce nas ucjenjivati plinom. samo sto to sad ne vidite ko sto uglavnom nismo vidili rat 92-e.
Gdje ti je tu pamet milojko jedan. Hoces da ti je toplo po svaku cjenu? Pa ti nisi normalan. Mogo si skupiti guma i pocet palit u kuci nebil ti usla pamet u glavu. Sta ce ti svjetlo ako ce te ubiti smog? Ima nacina, pratiti EU, treba im priznati da su pametniji od nas jer svi jedva cekamo da im idemo, masovno izgradjivati vjetro i solarne elektrane, to je nesto skuplje ali mnogo zdravije.
Mozda je milojko tvoj brabonjoguzavi caca sto te napravio.
kineska politika "debt trap-a". guraju sirotinjske zemlje u dugove i onda ih drze u saci razvlacenjem ili polovicno i nekvalitetno odradjenim poslom.
Kinezima su prodali onu rudu Litijuma na Ozrenu, samo se mjestani bune. Za 10-15 godina Kinezi ce vladati Bosnom. Ucite kineski jezik djeco.
a sta ce unistiti?
drzavotvorni trezoras je dobio tal i gradnja moze da pocne...stoka sitnog zuba ce malo da se buni....najglasniji ce biti kupljeni za sitne pare...i elektrana ce da nikne sa koju godinu...
KINEZ polako okupira kupovinom citav svijet. GLUPI EVROPLJANI, GLUPI BALKANCI !
Naravno,kineske firme, drzavna banka, kredit u dolarima bez garancija u slucaju devalvacije,nerealne kamate, sve pravne zavrzlame u ugovoru obavljaju kineskim sudovi, nedorecenost ugovor, probijanje rokova, penali i sve ide na mlin kinezima kao i u slucaju crnogorskog autoputa i polako se zemlja destabilizira i klizi u duznicko robstvo..
Samo država BiH može potpisati ugovor kada su u pitanju njene vode, zemlja,..itd. Ove bandite treba pravno procesuirati. Sve sto su ikada uradili je kriminal. Samo krivične prijave, možda sada izgleda uzaludno ali krivicna prijava je krivicna prijava.
Otkud ti to, po Dejtonu je na entitetskom nivou energetika i resursi. Svasta nesto je još na entitetskom nivou ali se u praksi radi drugacije.
BUSamo se u prsa kako sve znamo a je znamo izgraditi hidrocentralu! Hahaha pa nam za to trebaju KINEZI! Dadosmo pare strancima koje dobijemo od kredita, a naša djeca vraćaju! Za koga, zbog čega? Da struja još vise poskupi!?
Samo VRS 💪💪 Samo uloziti sve pare u raketne inzinjere u saradnji sa Kinom i Rusijom i da oni postave nuklearne bojeve glave i lansirne rampe,pa kad Banja Luka testira hipersonicnu kao Pyongyang u 2 ujutru zapadnjaci ce vristati kao svinje
Ti nemaš pravo ništa pričati tamo iz Vankuvera... Vrati se vamo pa onda kuvaj
Emisija na N1 tv skoro,snimano u lukavici(tzv istocno sarajevo) ,pitaju sta zelite za narid u tzv rs. Ljudi samo govore da nismo gladni hahahhaahhahaahhaha et vas vase rs i dode posro vas dodo. 90% vas dolazi u federaciju radit smradovi
Nema sanse da ovo ne bude blokirano
Malo su te lagali svih ovih godina, pa ti mislis da se sve treba i moze blokirati.
251 gigavat po satu bože sačuvaj novinara i pismenosti
Šta dijete zna šta je GW/h :) Nekih 250 nuklearki ...
Koga su pitali da prave?
Možda i vrijedi toliko, ali koliko kome. Ćajni - 159 miliona. Šumskoj vlasti 20. Lažnoj opoziciji 10. Drvenoglavim krezzama koje zovu 'glasačima' po šaka žita za milion...
Rasproda mile za sitno i ovo malo prirodnog bogatstva. Mutavci sa druge strane samo bleje
Sta politika ne moze, to nacionalizam silni radi olako. Po svaku cjenu stvoriti pare u RS makar sve oko sebe pozagadjivali i unistili ono sto je najdragocjenije svima, cist zrak i riba u rjekama. Bosnjacki 'zeleni' su aktvni, dok srpski 'zeleni' spavaju odobravanjem ustraseni, jer u nacionalizmu ako progovoris, nisi pozeljan.