Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drago mi je cuti i lijepe vijesti ...
nisam se posro u neumu u more ima 3 godine,a ove cu ako bog da
Naravno da ne moze bez glupih i seljackih komentare poput ove dvojice debila gore.
...bre, kilo srdelica pofrigat. krompir-salate i crnog :)
@rarara dozvola važi jedino za hobotnice ;)
Neka masallah.
Kad vidim burek s ribom povjerovat cu u te sedmicne tone
Pitali Albanca koje skoljke najvise voli a on kaze "srednjoskoljke" ;-) Mali vic za ugodan 1. maj.
Omiljena morska životinja? Janje kad upadne u more
Sto ne kaze zasto ne kuca nikad fiskalne racune. Kad treba uzeti od drzave onda super ali kad je otkucati racun problem. Uvjerite se i sami na pijaci Grbavica ako ne vjerujete. Sta rade one silne inspekcije da mi je znati.
Bitno je da oni iz Bosne ostave pare.
E sada bi trebala mlada demokratija povuci kojekakve poteze, stvoriti okruzenje da se ljudima ne isplati uzgajati ribu, svuci to sve u potok i onda iz raznih svjetskih pripizdina uvoziti ribu....sjebali su proizvodjace mlijeka, mesa, zdrave hrane, voca, pa sto ne bi razjebali i ribogojilista.
Janjičari na haparatima .
@Django jedvah te nadjoh :-))) Sretan praznik, i nemo reci da je vrijeme pokvarilo raspolozenje, slavi onako pod Krajiski :)))
@LIMESA ooo hvala kono sretan i tebi praznik....barem ćeš se odmoriti....znaš nas kad ćuskije padaju tad inat krajiški proradi...pored Une vazda.....želim ti sve najj kono ,živjela !! :-)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cinjenica je da je i ona riba koja nije iz ribogojista sve stetnija, ali benefit od jedenja ribe je neuporediv u odnosu na nezeljene efekte po organizam. Najbolje je jesti manju ribu ( npr. girice...) jer su najnize u lancu ishrane i namanje su zatrovane.
Legendo, kupi im prsluke da se ne uduse ako upadnu u vodu.
Uduse? u koje duse?
bravo ajmo sada poboljsat kvalitetu i drugih proizvoda ovo je pozitivno i drag mi je cuti za ovako nesta...
orada i lubin su super, jednom sedmicno jedem od ove dvije
Hahaha isto tako, mada malo vise oradu, ali su odlicne. :D