Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte Budnji da kupi sinu još jedan audi
Sin mu vozi Porsche :) Treba mu stvarno pomoci haahah
I naravno pomoč kladionicama, industrija i prehrana netrebaju pomoć.
Dajte i nargilanama nitkovi.
Samo se bojim da vam zimski san predugo traje i da se kasno budite!!!
Koalicija Petak 13. na djelu, neka nam je Bog na pomoći. Pored što prose preko ministartva finansija, ugrožavaju živote preko ministarstva zdravlja imamo premijera koji bi od svoje nespremnosti i neznanja najradije oglasio tender za ideje kako se boriti protiv pendemije u KS.
Jel vrijeme za kunu i motiku?!
Uranili zoru prevarili, blago meni ! Kad su mjere na snazi od 2021. godine ?
Nenadicu, ne smije Radon Plaza gubitke imati. A ni Baketove arapcine. Pazi sta radis nezavisni kandidatu!
Tako je Nenadicu, prije svega treba pomoc Kepecu, Budnji, ElShidiju I ovim drugim multimilionerima. Zato sto vise dobrotvornih racuna otvoriti da mogu merhametli gradjani ovim jadnicima pomoci.
Rekoh ja juce, pocet ce od pomoci Budnji, pa Novalicevoj kcerki... Jadni Holivud hoteli, tacno treba uciteljima smanjit platu da se njemu pomogne, samo je pola Ilidze kupio. I vodu mu dajte... nemoj da zaboravite...
A komentatori Klixa ismijavaju Trumpa, pa Trump kad je dao prvi paket novcane pomoci to je islo za industriju, za proizvodjace i izvoznike. Uvijek je zanimljivo citati kritike nas klix komentatora na financijske odluke Trumpa, a covjek zaradio milijarde.
Nek kod Hotelijera smjestaju ove za izolaciju
Ma super. Naravno onu su najbitniji, proizvodnja i ovog malo sto imamo moze cekati.
Nauštrb svojih plata, a?
da hocete svi pomrjeti od korone