Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u vladi kantona Sarajevo mora da postoji nekakvo radno mjesto za izmisljanje viceva jer svaki njihov izvjestaj je smjesniji od viceva o Sulji i Muji
ILI PREVEDENO PREMIJER KLOKANOVIĆ IZDVOJIO LOVU ZA GRANTOVE SVOJOJ RAJI JER OVA GRANA PRIIZVODNJE NE POSTOJI!!!
Sda experti ne znaju jesu li došli ili pošli, prije 20 godina počeli uništavanje industrijske proizvodnje u Sarajevu u kojoj je bilo zaposleno više od 50% građana.
--- Vlada KS izdvojila 2,5 miliona KM za razvoj i podsticaj industrijske proizvodnje JEl u bivšoj industrijskoj zoni Otoka ! Vidi onu investiciju u stanove od 40 miliona. Obadvoje nije moglo na istom mjestu u isto vrijeme !
Jebenu "Zoru" nisu bili u stanju da postave na noge, da bar čokoladu pravimo... -.-
Hvala, meni evo sad "leglo" 12,35KM" na racun :) :)