Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
6 MILIJARDI EVRA A STO NE EURA HAHAHA
Nece to tako lahko moci zbog Evropske Unije.
Ne kontam što ne podijele vlasničke udjele u Agrokoru povjeriocima? Što bi država plaćala privatne dugove nekome?
šta ga ima spašavati todorić je samo primjer tranzicinog bizmismena poslije ratova u bivšoj jugi politika i krediti e jebi ga sad zaigrao se došli rusi i poklopili za sada pola a do kraja godine sve za utjehu todorićima je to što će im ostati nekolko desetina miliona eura pa mogu laogodno živjeti i ono i njihovi praunuci!radnici ma ko ih jebe ionako nikad nisu bili bitni i u bingu je plata minimalna a rade kao konji...........tranzicija na balkanski način.
Hoćel i BiH plaćati, jer većina dobavljača je iz BiH ! Moglo bi se iz AKCIZA na gorivo !! Uz uslov da i Bingo kasnije kad trehne radi nacionalne ravnopravnsoti da se namiri i spasi iz akciza za gorivo !!! :)))
Govorilo se da su Bosanci glupi, sada se kaže Hrvati su gluplji. Znali su šta se desilo Agrokomercu a dopustili su da se to desi Agrokoru.
Da hrvatska plaća dobavljačima ? PA toga nije bilo ni u odvartnom komunizmu ! :) Predlžem akcize na gorivo ko Penis Pizdić tzv IVICIZE pa da građani snose troškove lutanja Ivice i MArice Hrdalo po evropskim financijskim katakombama ! Normalno, ko u BiH ako građani goće da se voze autoputem e pa nek ga fino plate akcizama !! :)))) Važno je da plate a ne ko je jel vlasnik ! Usotalom zar najbolje primjer Todorića ne pokazuje da je ko je vlasnik aposlutno nebitno :)
Ivica bi prije konzumirane državne pomoći ko što je to norma na zapadu trebao da kao dokaz svog zahrjeva rasproda sve osim dva para gaća ( nošenih pa iz toga objektivnog razloga, a nikako novih ). A ne mangup odmah u stožer HDZa pa da građani plate ( koji notorno nemaju ni za novih gaća) :)))
Hoće li znati ćirilicu kad rus pošalje svoje fermane?
ruska banka se ne bavi trgovačkim lancima i nemaju nikakav interes za todorićeve trgovine. pumpat će mu još kreditnog novca, a dokle. to momentalno ne znaju niti jedni, kao niti drugi.
Ivica ih guzio a Hrvatska će plaćat alimentaciju dobavljačima !
agrokor je privatna tvrtka i niko je nije dužan spašavati. hrvatska vlada je može samo poduprijeti vezano velikog broja zaposlenih, ali ne mora. koliko sam skonto i neće. ne bih ni ja.