Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada će se skromna Hifina djeca ponoviti novim električnim automobilima.
jel se očekuje da građani ovo pozdrave. Da li se već znaju sretnici? Mnsc da je ovo u predizborne svrhe. Valjda svaki gradjanin treba da ima ovo pravo a ne oni koji prodju tender. Kao Vlada ce platiti za neke gradjane a uzeli novce od svih gradjana. Ludilu će valjda biti kraj nakon oktobra.
Bolje bi bilo da ste dali poticaj od 1000KM za one koji ugrade Inverter klima uredjaj sa A+++ pa da se prestanemo grijati na drva, ugalj, gume ili vrlo skupi ruski plin… ukljicite malo mozak retardi.. imamo struje na bacanje
Frljavi SDA kriminalac Fadil Novalić po nalogu gazde Bakira svaki dan smisli novi način za pljačku narodnog novca. Ode milion u džepove raznih asima, fikreta i slične bagre.
Je*em ja vas sve redom kad ste id*oti, al haj sto ste idioti nego jos nepismeni id*oti. Jeli ste gov*a do prije mjesec dana kako sve drzave u EU daju podsticaje i kako smo mi jedini koji ne daju podsticaje i kako smo najgori. Sad kad dajemo podsticaje opet ne valja. To moj glupi bosnjo, samo pljuj po sebi i po svojem, zato i jesmo tu gdje jesmo.
sufinansiranje za cijelih 100 auta. ono bas akcija.
Hahahaa Mrs u PM
ova sda je tolko ofirna da je mene stid za njih, cak i ne pokusavaju ne biti ofirni.
Haj, nek' je krenulo.
Ko je bogat daj mu jos, a ko je siromasan uzmi mu jos
Sirotinjo i Bogu si teška
Imajul oni oci? Vide li oni da su u nas na cestama automobili najcesci izmedju 2005 i 2015 gp, vecina novijih modela su nizeklasni kompakti. Ko ce dat 80.000 KM u ovom vremenu za auto? bzs
Moze li sta za elektricne skutere, isto utjecu protiv zagađivanja kao i auta
Neka hvala ali ja to ne smatram autom.
Smatraš autom samo ono što zagađuje životnu sredinu