Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA bagro sta radite od ove drzave popustite vise
Ispumpali pare BH Telecoma preko Euroasfalta. Tunela nema, a telecom lagano ide u propast. Nooroooood znooooooo!
Samo kod nas se može izvođaču isplatiti 95% ugovorenog novca za gradnju, za urađenih 30% radova. To se nigdje na svijetu neradi tako!
Ispumpali pare BH Telecoma preko Euroasfalta. Tunela nema, a telecom lagano ide u propast. Nooroooood znooooooo!
Koja je ovo mafija,pa ovo nigdje nema
Auuuu sine al se ođe kradeee
Bogati roditelji ne zale za svoju djecicu ucinice bas sve ,prodaju sume i hidrocentrale i drze pola Drzave.Zato im potomci veselo zive ne rade nista a imaju sve,cisti kokain i ruke od svile i tudje gladne godine.Tako kaze pjesma Letu stuke.Eto marvo radnicka i narode nek vas i dalje handre kad mogu sta hoce.
Pitajte Adnana sta i kako a i svakako njegove mentore politicke gdje su novci?
Iskopano 37 posto Tunela: Sredstva koja su ugovorena Potrosena...Gdje su Sredstva ???????
Kriju se imena......Kriminalaca.-Nema Tunela ,KRIMINALCI NA SLOBODI !!!??
Previse vremena se daje. Prvo, proteklo je dosta do ovog zahtjeva a sada samom zahtjevom jos 15 dana... ako se sve radilo po P.S.-u tj pratilo i evidentiralo kako osnovni principi menadzmenta a i zakoni i standardi nalazu, izvjestaj se moze dostaviti kroz maksimalno 48 sati!!!!! Sve smrdi na to da se odgovarajuca dokumentacija u medjuvremenu pripremi pa tu i tamo bude opravdana ta sramota i lopovluk.
Ministre u tunel i nek kopaju ostatak trase. Vode i djahkad komad hljeba, cim stanu, udarat motkom
Nigdje na svjetu nije pocet Tunel a da nije zavrsen. Mozda i ovdje budemo prvi . Navikli smo da budemo po Losem jedini i Prvi. Dali ce neko odgovarati za ovaj javasluk Kriminal.-
Trag vam se zatro, stoko!
Kakvih 15 dana... Svaki dan u svakom momentu se zna sta je I kako uradjeno do zadnjeg dana.
Vlada FBiH unistila BiH za 7 godina i jos pitaju nesta???
Ma zatrpajte to
Bošnjaci ne znaju voditi državu .Sve lopov do lopova. A narod glup i slab. Mene bi bilo stid da sam Bošnjak .Narod bez identiteta ,prodali vjeru za večeru .
Haj' neseri, ocisti prvo govna iz svoje avlije.
Namjesti fadile novi tender i daj neko drugo brdo da se krene kopat, samo nek se radi