Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Fadile, naučio si staviti masku.. sad nauči da ne valja lagati
@Nestea Sad nećemo znati kad laže, jer inače čim vidimo da mu se pomijeraju usta - laže :P
Subvencije su za minimalne plate, znači 2/3 privrede nam je na minimalnim platama, na prosjački i donacijski štap ste nas doveli vladavinom 30 godina, a ne znate ukinuti plate sebi kad sad ne radite ni ne dolazite na posao pa da makar glumite da radite, narod puni budžet vi budžet smatrate privatnim vlasništvom, ne pomažeš nam iz svog džepa nego od naših para crkavicu nam dajete
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj Fadil Novalić izgleda živi u nekom drugom svijetu.
@MrziteljPDA losa roba zadnja isporuka nije prosla treba boljeg dobavljaca😂😂😂😂
Napravili ste od Bosne i Hercegovine podanicku drzavu
Milion odluka a ni jedna konkretna akcija... vlado FBiH prestanite nas varati...
ovo je "vjerovali ili ne", ali za strance koji se pitaju zar ovakvi debili postoje i mogu krojiti živote ljudi, oni ne razumiju da kod nas sve može
Bože dragi sve nešto izrazi izrazi struka pa struka pa politički izrazi pa mješavina izraza ko da je narod političar pa sve razumje i zakone. Pa šta je pobogu tako komplikovano pa izanalizirano preizanalizirano, izglodano do kosti. Što ne glumite poljoprivredinike. Kupiš sjeme, posiješ, brineš se o usjevu. Oni nešto rebalans, bebalans, bezbelianans, anusanans, anastasianans, na kraju kurkoUanans građanUanans.
sve je laz samo pusta laz sto se u krug vrti sve je laz samo pusta laz sve je laz osim smrti
Hoće, čim se granice otvore mi odosmo trbuhom za kruhom
Znam ko nece sigurno, a to su radnici. Ovdje jedino subvencije dobijaju poslodavci.
Jel ti Fadile zivis u Njemackoj?Kakav debil.
Uvo mi liči na poznato solomonovo rješenje.,KADA SE HVALIO KAKO JE SA JEDNIM HLJEBOM NAHRANIO HILJADU VOJNIKA,samo je ostalo pitanje dali su se oni najeli.
Lazovi jedni obicni.
😂😂umrijecu od smjeha
Pale su vam sve maske pa slobodno skinite i te koje teatralno nosite!
Osamdesetih je u bivsoj jugi bila emitovana USA serija "you asked for it". Amerikanci su trazili raznorazne stvari i ovi iz emisije su im to ispunjavali. A, evo u 2020. u Bosni i Hercegovini politicari ispunjavaju svojim biracima sharene laze koje su im obecali. TRAZILI STE-TRPITE.
Kad sve ovo procitas, covjek bi rekao, svaka cast, prava drzava koja misli na svoje gradjane. A da, ipak nije.
Znaci pomoc za 5000 uposlenih,ono malo sto je ostalo,ma jedini smo mi u Evropi po mnogočemu uglavnom po losem sto je žalosno,tako lijepa zemlja šteta što barem mentalitet ljudi nije malo bolji pa da barem imamo čistu zemlju a ne puno smeća. Dovoljno ga se na Klixu nagledam.
kad morate dat svojim rodjacima sa sela da pomogneze pic.a v.m m.t.r.n.a