Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tuzla sarajevo dok ne naprave brzu cestu barem ne treba da objavljuju ovakve clanke..
Šićki Brod Đurđevik urađena ekspropijacija u urađen projekat bar su tako pisali i umjesto gradnje opet izdvojili sredstva za projektovanje, ili novinari prenose krive informacije ili je neko lud.
Nikad se vise para nije ulagalo u ceste, a one nikad losije nisu bile. Tuzno.
opet hrvatima najvise. e moj bosnjo
Jajce Banja Luka
E jest odriješila kesu za jednu od najbitnijih infrastruktura u BiH, pa toliko jedna opština može da izdvoji. Sramota, putevi su sa krečanam, a kad kiša pada treba ti čamac, ma daj stvarno. A dižete svaki pun na registraciji cijene za putarine.
Katastrofa postojece magistralne ceste a hoce da grade neke mrvice kilometara novih cesta koje nece nikuda voditi dok se ne izgradi komplet dionica.Nama treba kvalitetna rekonstrukcija postojecih cesta pa tek onda novih pravaca.
Ma dajte ba napravite autoput Tuzla Doboj i Doboj Zenica zavrsite...i eto autoputa Tuzla Sarajevo...brze je to napraviti i lakse,manje para i vremena zbog terena. Nista nam ne znaci Sicki Djurdjevik i ono malo ispod Karaule..
Sve nešto sitno ništa se ne uradi a pare se istope. Za 30 godina jedino nešto malo vidljivo je. Cesta Stolac -Neum. Milijarde smo dali a ništa se ne vidi.
A GDE su NOVCI od AKCIZA !!!
Gradjani su davno izdvojili ta sredstva kroz registraciju vozila.
Eksproprijacija i projektiranje ??? To je uglavnom pranje para a ceste neće biti Kod eksproprijacije uglavnom daju pare ljudima koji su kupili zemlju jer su imali info gdje će cesta proći a kod projektiranja ide ljudima koji osnuju firme za projektiranje uglavnom najbliži rodjaci i njima se daju pare a naši tuzioci sjede za 4-5 milja u kancelarijama i Haj kahva
Sa cim? Sa narodskim parama. Znaci narod izdvaja, kakva crna vlada
treba tu stoku sto odlucuje provesti JEDNOM od sicke petlje do doboja (pogotovo pored Lukavca), kaldrma, ono nije ni put, 10000 zakrpa i rupa sunce vam prokleto
oni samo izdvajaju pa kupe sebi auta ko vas nezna heh sta ste vise napravili za 30 godina osim robnih kuca i vila svojih stoko
SARAJEVO TUZLA nista....najmnogoljudnije kantone nisu povezali za 30 godina...begluk je ovo..a ne drzava!