Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ste glupi vi zavidni...Corluka sta dotakne pozlati...pogledaj mu firme i sve jasno...bravo Corluka
Violeta je gospodin čovjek
hajde da vidimo šta će napraviti... sretno!
vala da mi je pojesti onaj Lasta desert, rodio bih se 😁
Hoće li ko od Bošnjaka otpuštenih bez ikakvog objašnjenja još davne '93. (samo zato što nisu bili Hrvati) biti možda primljen na posao?
NAMA ni Sejdi Komsicu ne treba ni Violete ni Paloma dok imamo chesme u toaletu i hljeb na astalu .
20 OOO OOO maraka u fabriku konditorskih proizvoda, koja je propala i koja nema ni teoretske sanse da se nadmece sa kompanijama iz okruzenja, a kamoli sa stranim fabrikama. KLASICNO PRANJE PARA KAMENJARSKIH SRBA.
@gooUser1570737969 20 mil ulaganja u proizvodnju donosi porezni poticaj od 5 mil za porez na dobit... znaju oni u koju hramlju...
GRAD Čapljina??
@mrExxerr Isto ko i Goražde, smiješno.
Violeta glavni sponzori zajedno sa UniCreditBank maškara na kojima se dehumanizuju komsije Bosnjaci.Znaci mi u vecini koristimo usluge banke i prozvode Violete,a oni umjesto 'hvala' budu glavni sponzori u ismijavanju svojih klijenata i musterija.Pa niđe veze
UZP ovci peru pare, jer nema dovoljno BH katolika u čitavom kantonu da popune bus, a kamoli fabriku😁
Peter Handke, ovogodišnji dobitnik Nobelove nagrade za književnost, u razgovoru s novinarom Süddeutsche zeitunga objavljenom prije skoro deset godina, otkrio je detalje svog prvog susreta s bivšim liderom SDS-a i predsjednikom Republike Srpske Radovanom Karadžićem pojasnivši da je sastanak na Palama organizovan preko Valentina Inzka, tadašnjeg ambasadora Austrije u Bosni i Hercegovini.
@fillozof07 Karadžić uhvaćen prije 11 godina.
Bolje bi bidne da je Munevera ulozila neg Violet .
Koliko će Bošnjaka raditi ?