Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto ??? zasto mora drzava da pomogne.....dragi poljoprivrednici...osigurajte sebe i svoje usjeve..........i nece biti problema.......nisu to velike pare ali je sigurnost.................dokle ce vise svi kmecati na drzavu daj daj daj daj..............
@system boli me briga za majnuse.......svejedno ih ima sta god komentarisem.....bilo bi mi neobicno da ih nema :).............ja svake godine izdvojim i osiguram stan...kad se sjetim koliko sam tesko dosla do njega i koliko godina sam morala da izdvajam i da sebi uskratim sve ........pri samoj pomisli da bi mogao izgoriti.......ufffffff.........dam stotinjak maraka godisnje i ne mislim.......ako mogu ja mogu i svi ostali......
Ne kmeče svi... Zna se ko se uvijek osjeća vječito ugroženim. Kad treba musti državu prvi su u redu i koriste sve prilike, kad treba vratiti državi, onda se predstavljaju kao žrtve ili kako li to oni najbolje kažu 'majorizirani'.
Država važna samo kad treba para. Je3em ti narode ma7er licemjernu.
Ko je sjevernoj, centralnoj, istocnoj i zapadnoj Bosni nadoknadjivao stetu kad je bio potop? Poljoprivrednici iz juzne Bosne se trebaju sabrati i osigurati svoje usjeve protiv takvih stvari i naravno manje kakati.
Inace Francuzi zastitili svoje vinograde na taj nacin sto su palili veliki broj vatri u svojim vinogradima, koje su zapalili unutar posebnih buradi.
Ko je sjevernoj Bosni nadoknadjivao stetu kad je bio potop? Poljoprivrednici iz juzne Bosne se trebaju sabrati i osigurati svoje usjeve protiv takvih stvari.
Ne daj žabarima ništa, nek idu u Vatikan i traže pomoć.
@vxvy. Eto ti si se naso pricati o kradji. Kradete ovu drzavu kako je nastala....ne placate skoro nista poreza, al zato uzimate najmanje trecinu svega...dodikova ko pilad!
Ha ha ha 😂😂😂😂kad tzv bh svbin nekog pocne zvati ciganom...zasto vrijedjas svoga pretka Erdogana, ha DELIJO....😂, nikakvog obraza nemate. Nama ne treba niko, dokazali smo da se mozemo nositi s vlahadijom i žabarima. Vi ste DELIJE predsjednika Erdogana, tursko ko pile!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
koliko poreza ste platili,srazmjerno tome i pomoc.
Hercegovci, sad van je drzava dobra, al kad drzavi nesto treba vi gledate na rezervnu domovinu
Konjic, Jablanica su Hercegovina. Daj se informaraj
obratite se Zeusu, Thoru, Odinu....
Sad vam valja BiH skutorijo kad treba para a inace se pale drzavne zastave..
Meni nikad nije jasno sta hoce ovi iz poljoprivrede. Svaki posao nudi rizik tako i ovaj,sta sad svaki privatnik koji propadne treba trazit pomoc
Pomoci ce vam sda hdz i snsd braca tako sto ce dici akcize na gorivo
A kad je dobra godina i uzmete lovu onda vi ne pomazete drzavi s time da platite porez