Privreda
105

Vesela atmosfera u dm prodavnicama: 8 godina uspješnog poslovanja u BiH

Klix.ba
Kompanija dm ove godine obilježava osam godina uspješnog poslovanja u Bosni i Hercegovini, a ovim povodom obradovat će sve kupce poklonima, brojnim pogodnostima i sniženjima.

Prošlo je već osam godina od otvaranja prve dm prodavnice u sarajevskom naselju Dobrinja. Danas u svim dijelovima Bosne i Hercegovine možemo pronaći lijepo uređene dm prodavnice, a dm marka proizvodi osvojili su lojalnost velikog broja kupaca.

Svoj rođendan i osam godina uspješnog poslovanja na našem tržištu dm će sa svojim kupcima proslavljati od 27. 6. do 29. 6. 2014. U tom periodu kupce u dm prodavnicama očekuju brojne pogodnosti i sniženja proizvoda poznatih brendova čak do 40 posto.

Pored toga, slavljenik će 28. 6. za ukazano povjerenje sve kupce nagraditi popustom od 10% na ukupnu kupovinu kao i rođendanskim poklonom - narukvicom s indikatorom UV zračenja.

"Zahvaljujemo svim kupcima što nam već osmu godinu poklanjaju svoje povjerenje. Ponosni smo na uspjeh koji postižemo kao i na činjenicu da broj dm prodavnica kontinuirano raste, za što su zaslužni prvenstveno naši kupci i njihova podrška, ali i predani rad dm zaposlenika. U fokusu dm filozofije je čovjek. Stoga nam je posebno bitno da su našim radom zadovoljni i kupci i zaposlenici. Pozitivne povratne informacije, rezultati istraživanja i priznanja koje dobijamo potvrda su da se krećemo u pravom smjeru. U daljnjem radu nastojat ćemo da još bolje zadovoljimo potrebe naših kupaca i zaposlenika kako bismo zajedno s njima proslavili još mnogo rođendana", rekao je direktor kompanije Damir Šlosel.

dm