Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaju Gračanlije za njegov uspjeh....Radnici nemaju 500 KM platu.
Ma domaci cirkusanti obicni. Ko god hvali, da Bog da mu dijete riljalo kod njih.
@janjicar Bune li se radnici, ima li sindikat, štrajk? Ako ne, znači da im je dobro.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
spustili cijenu radnicima plata 450 KM
@BilmizKabulovic baš tako, u zdravstveni i penzioni fond minimalac, radniku da pokrije životne troškove do sljedećeg mjeseca, utajiš malo i PDV-a i eto te sa najnižom ponudom. A kad naplatiš posao, kupiš još koju nekretninu, još jednog džipa, a radnicima koji su to sve projektovali, izradili i postavili, njima isto, kao i do sada.
imamo mi sposobne ljude i kompanije ali nazalost nemamo sposobne politicare
Platau od 500 KM imaju zato sto Vi sarajlije koji sjedite po kancelarijama imate po 2000. A firme u milionskim gubicima. Fabrike nigdje, odzaka nigdje, rudnika nigdje ali zato 1500 prosjek.
zar ima zime u portugalu
U Gračanici najmanja stopa nezaposlenosti.
pelet je propo
Citam komentare za plate i evo neka se javi neko ko zna kolika je prosjecna plata u ovoj firmi???
@nelacahib Ja sam iz Gracanice, ne radim u toj firmi ali sam čuo da su plate prek 1000 km
Kontrolise li iko kvalitet peleta? Prosle godine kupio 2 tone od Kovana i 2 tone od Trenica prom. Ne znam koji je bio gori. Pec kojusam cistio jednom u sedam dana, morao sam cistiti svaki dan. Sljaka, pepeo, pelet koji smrdi na smolu... Reklamirao oba, Kovan me ubedjivao da nije moguce, Trenica kaze obratite se distrubuteru, a kupio direktno od njih. Od muke kupio tonj peleta u Bingu, onaj s medom. Razlika nebo i zemlja.
Kupi u Radialu,nemas problema...
E čuj fabriku peleta, to neka visoka tehnologija, nema šta, napredno
@MisliSvojomGlavom Ti vjerovatno na sedmičnoj bazi izbacuješ visokotehnološke proizvode na tržište.
za evo teoreticare popricajte sa rumunima bugarima ili nekim hrvatima koji su mislili zgrabiti u Deutschland i tamo terete kiriju cak do 1000€ sa dvoje djece pa vidjecete da si sa 500 KM u bosni u svojoj kuci dobro sluzen
Cuj mi u Portugal investiramo, I did not see that coming, nice :)
Kovan isplaćuje kao dobar dio pravnih subjekata u BiH,minimalac preko raćuna,a ostatak u koverti.Malo je moralnih privrednika,ali neka posao rade i inspekcije po svakom vidu posla.Smanjite doprinose,a povećajte kontrolu poslovanja firmi.Svako hoće da prevari,takav je svjetski trend.
Čuj, tehnologija iz Gračanice naprednija nego u Njemačkoj!? A ista se kao dokazala u fabrikama u BiH, Srbiji i Makedoniji. Ove države su baš "jaka" referenca.
@berliner Zašto bi Švabo bio referenca? Spomenimo samo dizel-skandale.
Prevarantska firma
@baban1900 Zavist je jedan od 7 smrtnih grijehova