Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga ste sad opljačkali bagro britanska...
Muslimani su gradonačelnici negdje oko 10 gradova u Engleskoj, već su počele priče da zemlja tone u haos. Paranoja ili opravdan strah?
How yes no
Britania je propala ko Grčka
Jel ovaj derpe ili gančo
Hvala Velika Britanija za sve što činite, nikad niste zanemarili potrebe naše države 🇬🇧🤝🇧🇦
Nemas pojma. Kad je poceo rat u BH, britanske novine su pocele da brisu drzavu BiH tvrdeci da nikada nije ni postajala, niti treba da postoji. Par godina unazad kada se spomenuo ulazak BiH u EU, Sun izbacuje: "Don't let them in". Ovo sada kao sto "rade za nas" je prije da nas opet gurnu u rat.
Velika Britanija je inicijator ukidanja GTRs-a tvrde da je tzv rs opasnosti za Balkan i ruski poligon od kad je Dodik doveo ruski ešalon na paradu u Banjoj Luci. Ide rezolucija pa ukidanje nečeg što je presuđeno za Genocid. Ni jedan sud neće podržati postojanje tvorevine zasnovane na genocidu.
Englesku vode muslimani i rade to dobro