Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I za godinu dana strajkujes na cestama sirom BiH
Prolazio sam po selima i strasno je koliko njiva leži prazno, seljaci su počeli kupovati kruh, mlijeko i jaja iz prodavnice.
A ti si kao građanin
Unosnije je članstvo u nekoj od vladajućih stranaka.
Treba ovdje leđa....
danasnja tehnologijqa nam omogucava da sacuvamo ledja.... voce i povrce se ne sadi vise na zemlji...
tako se to radi kad se ima zemlja za sadnju povrca. puno svijeta ima po selima koji imaju kamaru zemlje a ne siju, zena radi u prodavnici ua 380 KM, muz taksira na crno. ni na pameti in nije da uzmu motiku i malo zasade. od poljoprivrede se moze lijepo ziviti a jos si sam svoj gazda, niko to ne kuburi nad glavom.
Šta ces uraditi sa tonom jagoda, paprika i paradajza, kome ih prodati, svercerima koji ti daju po 0,50KM/kg za jagode !?