Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo neka teza praonica.. U Varešu kopaju 5 godina a nigdje rupe.
Opet litium. 😔😔
Kad objavljujete tekstove zasto potencirate to republika srpska ili federacija? Sve je to BiH i nema potrebe da se potencira ta na zlocinu stvorena podjela. Vi novinari Klixa bi trebali znati da prihode ostvarujete dominantno zahvaljujuci onima koji dijele moje misljenje.
Nije na zločinu nego u Dejtonu. Sve 100% regularno i u pravnim dokumentima potpisano...
Samo kmecanje spasava bosnjake. Kmee kmeee RS, kmee kmeee… sagni se kad pricas o vecnoj Republici Srpskoj
Ovo je iz teksta objavljenog 2018. “Australijsku berzu "zatresao" je, prethodnih sedmica, rast kompanije "Adriatic Metals" nakon što je iz ove kompanije objavljeno da su otkrili izdašna nova nalazišta zlata, srebra i baznih metala u Srednjoj Bosni”. Sta se ovdje zapravo desava?
Nista običan narod nema od toga
Jesu li ovo isti koji kobajagi traze zlato u Varesu?
on je Dionicar...otvara nova istrazivanja...