Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa da krojite kako treba i od normalnih materijala mozda bi ste i prosli...nego hoce da prodju sto jeftinije u nabavci materijala pa ljudima boja na uniformi izblijedi i cipele raspadnu za godinu dana... A dizajn i kroj rade tetke s krojackog kursa pa uniforme vise bez obzira koju velicinu uzme...
A ja tražim da se prestane policija zamlačivat krojem uniformi i počne radit svoj poso,jer riba smrdi od glave( troglave).
Neće uhapsiti ni jednog kriminalca više ni sa svim oruzjem koje planiraju kupiti sve dok politički lesinari imaju tala sa kriminalcima. Strpite se posteni policajci, doći će i vaše vrijeme.
Favorizuje se KM Trade koji uvozi uniforme i to se favorizuje uniforma 5.11, koja uzgled receno nije ni blizu uniforme (kvalitetom) 5.11 koju mozes nabaviti vani. Svaka nasa tekstilna firma moze napraviti ako ne bolju i kvaletitniju uniformu onda bar istu.
Nista novo u okviru javnih nabavki. One su izmisljene da pojedinci pod krinkom zakona se neovlasteno obogate. Uvijek se prvo nadje dobavljac pa se uzmu od njega pare i onda se tender raspise po njegovim uputama cime se ostali takmaci automatski eliminisu. Elektroprivreda je u ovome najgora. Za sve nabavke imaju unaprijed dogovorene poslove i firme tako da ostali nisu u mogucnosti proci na tenderu. TO moze se provjeriti sa bilo kojom firmom koja je ucestvovala na tenderima
Ruzne su nam uniforme ko :---------- Dajte sta ljepse fakat
Proci ce im ovo
Tako i treba
Prodajete maglu!
koga briga šta piše u pravilniku...
Na protestima boraca vidjela se uniforma na policiji ravna onoj američkoj , šta kukaju vazda.
Još jedan dokaz da smo mi iz SDA đematile zlikovci