Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba se boriti kvalitetom,tako da nase mlijeko bude trazeno u cijeloj evropi. ispravnost mlijeka,kvalitet, ambalaza za jednostavnije otvaranje sve to igra ulogu na trzistu. zasto nase mlijeko ne bi bilo najkvalitetnije u evropi? i da ne mozemo zadovoljiti potraznju, da otvaramo nove pogone, zaposljavamo radnike...eh znam utopija.
Ovo je tek pocetak naseg propadanja...,ma ni Grcka nam nece biti ravna...
Uzmes kamen, bacis ga iz aviona i on pada slobodnom padom, kad odjednom nesto projuri kao metak pored njega, e to nesto je BiH.
Pa u bosni smo-ovdje vlada ne radi za narod niti u ime naroda, ovdje vlada vlāda.
...znaci da cemo ga samo za sebe moci pomuzti
Propade ovo, propade ono, redukcija ovoga, nema onoga. Al nek su plate sebi povećali. E jesmo totalno idiotski narod, to je čudo jedno. Krivo mi, al ništa se ne može uraditi.
Crknite svi redom
Ovaj Usorac hoće nešto od države a neće državno ministrastvo poljoprivrede bez koga nema zaštite domaće proizvodnje, Dodikov klovn
neka mu sad pomogne resorno ministarstvo u rs
@supermrga Šta je sad? Kad propadamo, odjednom možemo zajedno?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)