Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najgore bi bilo da nađu tu naftu, ovi naši bi napravili takav užas da bi nam se Venecuela smijala...
Sad ce nam Amerika morati uvesti demokratiju
Nafte ima zna se to jos od 70tih. Nedo nam bog da je krenu vadit. Eto rata za 5 god
Braco Bosnjaci, Hrvati i ostali ljudi dobre volje, idemo napraviti od FBiH onaj napredniji, bogatiji, sretniji, prosperitetniji i bericetniji dio BiH u kojem ce biti zadovoljstvo zivjeti i prijateljevati, a onda ce s vremenom i manji entitet u maniri DDR-a pozeljeti ukinuti barijere o vise se sjediniti sa SRNJ, tj. FBiH, gradeci jednu sretnu i plemenitu drzavicu za sve, a ne samo za "neke". Otklonimo kamenja koja nas spoticu u FBiH, te gradimo slogu i istinsko partnerstvo jer mi smo naši!
@0 Bosnjaci mogu napravit jedino Sudan i jemen , u 25 godina Slovenija je troduplo a Hrvatska je uduplala prednost samo zahvaljujuci vasim islamskim politicarima
upiši komentar