Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dvije riječi: Penny Plus 😆
i tri slova sdp...
@SaDrineSelam Mislim da za ovo zaista mozemo kriviti clanove SDP-a koji su dozvolili gradnju. Pored toga, treba kriviti i tvoje zelene zbog obustave samog projekta izgradnje gradskog autoputa, a kao izgovor je ponudjeno to "sto na toj dionici ima previse nelegalno izgradjenih objekata", sto se protivi svakoj razumnoj logici. Treba li pogadjati ciji su igraci/biraci izgradili (nelegalne) objekte na tom potezu?
Uskoro cccc, Imaju svi projekti koje je Tito napravio sa svojim inženjerima samo ih treba izvući iz arhiva i podruma. Ali treba neko jos da uzme milion da taj projekat prepiše.
Čuj uskoro izrada projekta.Pa kako onda dalje?Odobrenje projekta pa žalba pa onda izbor izvođača pa opet žalba pa naravno izbori pa nova vlast pa provjere prethodne vlasti pa opet novi tender………….. Ubleha do ublehe
Kreteni sada rade projekat , to se radi prije pocetka izgradnje.
Bojim se da je ovo za nas science fiction :(
LAŽETE !!!
Zadnji 10_tak dana vozim se na realaciji Sa Ilidža_Sa. Na trasi rekonstrukcije TRAMVAJSKE pruge, radi jedan BAGER, dva KAMIONA i dva RADNIKA ??????????
Hahaaa. Nisu u stanju da izgrade 150 m puta pored Željezničke stanice već TRI GODINE !!!
kako ovo sve sa gradnjom cesta u Sa ide, ja ovome ništa ne vjerujem, vlasti se ponašaju kao da je ljudski životni vijek barem 1000 godina , pa lagano, sporo, ima vremena....
Projekt 1 milion KM? 1 petlja? Ok.
Bojkot Penny Plus!!! Zbog kojih se ne gradi Prva Transverzals! Nikad vise im ni marku ostaviti necu!
Samo zovite Kineze da rade.
A ja mislila da se oni vec godinama bave pitanjem eksproprijacije kako bi mogli nastaviti radove, a oni ce se izgleda tek sad tim poceti baviti?
Kako od Velesica do Bentbase? Kojom putanjom? Hocel me neko prosvijetlit? 🤔
pogledaj projekat, gdje povinje i gdje zavrsava
Tunel
Ma boli me briga
Ma boli me briga