Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve raste osim plate
Južni Sudan je za nas obećana zemlja
Plate se smanjuju, sve pod izgovorom teska su vremena, pa pizda ti materina sto sebi ne smanjis ako su teska vremena, valjda treba povecati da ljudi lakse prezive na ovim cijenama a ne smanjivati
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja znam godine i godine kada na Hvaru kisa nije padala po 5 - 6 mjeseci,temperature bile izuzetno visoke i to nikada nije smetalo zdravoj maslini da dobro rodi.Ocito ovo je lov u mutnom gdje se pandemija koristi za extra zaradu na svemu i svacemu.
Samo diži cijene. Dok narod totalno ne izgladni neće ni doći pameti. Kome je dobro, nek radi cijeli život u Bingu ili na Hifi za 700 KM. Noorod znoo
I kad tomu dodate onih Fadilovih 30 % subvencije,pa kupite manje kolicinski 30 % mastit ce te pitu dzaba !!
Na kraju sva uvezena roba ce biti jeftinija nego domaci proizvodi . Jel ovo neka fora da domace ukinu i guraju nam samo uvoz?!
Koristite Fadilovo ulje
Najbolje da ih posadimo u Sarajevu.
Eh šta je samo u Aluminijumu Dragan Čović pokrao para, mogao je cijeli planet snabdjeti maslinovim uljem i to po novoj cijeni..
Bolje da bude 100 KM
Žalosno je ali u tržnim centrima ima maslinovog uvoznog ulja po 7km ,tako da će samo maslinari osjetit to.
Ima u Lidlu španjolsko za 4 eura. Ulje ko i svako drugo
Cuj maslinovo ulje platiti 30 maraka,ulje ko ulje,bukvalno,masno i u vecim kolicinama nezdravo,maslinovo ulje je propaganda prostora gdje nista drugo ne uspijeva sem masline.
hebo vam ulje mamu
Domace pravo jos skuplje
Dolazi kraj svijeta
Sta se ovo desava jbte
Nema veze sa ovim već sa posjetom Cvijanovićke Poljskoj , ali komentari su predobri, odavno se nisam ismijao ovako https://www.rtvbn.com/4014620/predsjednica-srpske-zaboravila-zastavu-republike-srpske