Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja korist kad je u BiH najveca proizvodnja i trgovina Uhljebima na drzavnim jaslama. BiH je zemlja kojoj nema pomoci
možemo samo mi sami sebi pomoći a za to još nije kasno
Poljine....Sibice...eazy game.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mi kao svugdje negdje prvi u redu da postanwmo clanica necega , a nista se ne desava samo suplja , ovi nas i dalje pljackaju gdje stignu a narod cuti i gleda
A napokon neka lijepa i prosperitetna vijest! Super! 👌😊🖖
Raja ako neko hoce ima nova kriptovaluta i eksponencionalno raste iako jos nije ni izasla na trziste, PI se zove i mining je jednostavan a ko zna moze eksplodirat. Ja sam idalje skeptican al ne uzima ni vremena ni baterije ni interneta pa se isplati probat. Samo instalirate Pi Network aplikaciju na google play store, krenete mining sa klikom i to je to. Ukucajte kod "peabcrypto" kad udjete prvi put u aplikaciju i dobit cete 1 Pi dzaba.
Kantoni su najveca prepreka
najaćismo zatri godne bosamska ekonomia najaća pobijedi čemo emeriku
Korist od članstva bi trebali osjetiti proizvođači, jer će imati lakši pristup stranom trzištu, ali i potrošači koji bi trebali imati pristup kvalitetnijim i raznovrsnijim proizvodima po nižim cijenama. Aha vidjeli smo kako je bilo Hrvatskoj u EU, porastao izvoz za 30% ali i uvoz za 200%. Na kraju domaći proizvodi postali samo manje konkurentni na Hrvatskom tržištu
Dobro je moći će naši cijenjeni političari prodavat muda pod bubrege po cijelom svijetu ne samo po bosni
AFERIM Neka puknu dusmani..Jaka BiH sigurnost svakog koji u BiH zivotari..
hahahaha- a pripremaju se da nas stave na CRNU LISTU!!! jaooo koje mazanje!!!
"Korist bi trebali imati i proizvođači i potrošači" - dok ti god imas 30% + carine i pdva na sve sto uvozis - nema ovdje hajra - jer krajnji proizvod koji korisnik kupi je PRESKUP!!!!!! Ukinite carine i pdv na elektroniku i automobile da se rijesimo ovih golf 2 i peglica da ocistimo zrak smradovi jedni!!!!!
Da je ovo država kako treba ne bi ništa morali uvoziti, osim stvari tipa nafta i plin i mogli bi izvoziti toliko toga. Imamo dovoljno rijeka da moze čitava država imati struju od hidroelektrana.
"osnovni zahtjev Rusije u ovom slučaju je da se minimalan kvalitet goriva koji se može plasirati na tržište BiH utvrdi u skladu s važećim standardima u BiH".. Koja budala bi pristala na ovo?? Pa i ptice na grani da sve vrste goriva koje nama prodaju su OTPAD! Gospodo - to ce biti prema Americkim standardima gorivo - a ne prema BiH standardima! Mrs Rusi!
A jel može i mjesna zajednica Odiđed ?
Biti prvi u redu ne znači puno. I ja nekad budem "prvi u redu" pa se znam dobro načekati dok ne dođem na red.
Mi clanica svjetske trgovinske organizacije? Kalva korist obicnom gradjaninu? Probas kupit auto novo iz inostranstva - drzava se ugradi 30%+ u to.. Probas kupit laptop normalan za ucenje, drzava se ugradi 30% + poreza na to...? To je toliki tezak bezobrazluk da treba poceti praviti anarhiju ili anarho-kapitalizam kao drustveno uredjenje!
Poljine...gonjive motke!