Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UBLEHA ! TOLIKI PDV JE PRIKUPLJEN ZBOG IZGRADNJE CESTA, PA SE NAPLACIVAO PDV NA MATERIJAL I USLUGE. PRIVREDA I DALEJ PROPADA.
a bagri vazda malo!!!
I DJE SU PARE ? NA STA ODE TOLIKI HARAČ ?
UIO je još dobro organiziran i manje više profesionalan u obavljanju zadataka, bar iz iskustva naše firme. Ipak, jako, jako malo fleksibilnosti imaju sve državne institucije po pitanju razumjevanja i pomoći opstanka firmi i fleksibilnosti kada su u pitanju greške firmi. Čitava jedna bujica problema dolazi sa njihove strane, a jedva česma koristi koje sve te institucije nude... Dobro je da se više radi i da UIO ubire više prihoda... samo se nadam da to neće značiti gašenje tih istih firmi koje su to platile.
Svake godine se povećavaju naplate poreza i doprinosa iz godine u godinu,a ovamo se žale da u budžetima nema priliva novca.Ko manipuliže s tim novcem?Za prvih 7 mjeseci ove godine prihodi su 3,75 milijardi,što je više za oko 150 miliona maraka,a ovamo se objašnjava da nema novca ni za one osnovne isplate iz budžeta. Ko koga ovdje laže?
To kažu svake godine. A mi živimo sve gore i gore!
Žali Bože tih para što su uzete od nas. Velikim dijelom su protraćene, a manjim se nama vraća kao neka usluga i servis od strane države.
Mašala, nego de još malo poskupite duhanske proizvode i dokrajčite tu granu privrede